Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Jelena Karleuša zbog Hajre Titorića iz Vogošće izjavila: Obožavam Bosance!

Razlog je umjetničko djelo Hajre Titorića iz Vogošće, koji je udrvetu izrezbario figuru Jelene Kareluše…

Jelena Karleuša, pop diva, večeras je na Instagramu objavila da obožava Bosance.

Razlog je umjetničko djelo Hajre Titorića iz Vogošće, koji je u drvetu izrezbario figuru Jelene Karleuše.

Jedna od vogošćanskih bašti koja svakog proljeća počne da plijeni svojom ljepotom, zasigurno, jeste ona koju oko svoje kuće u ulici Gornja Jošanica I broj 26, uz Jošaničli potok, uređuje Hajro Titorić.

Godinama je njegova bašta proglašavanja za jednu od najljepših.

Jelena – Instagram,

Sada je odlučio izrezbariti figuru JK.

– Vajarstvo je nešto što sam zavolio od malena. Mnogi se čude od kuda ja kao tehničar za elektro energetiku u ovim vodama. Jednostavno. To je dar od Boga i sve činim da ovaj posao pretvorim u nešto više od običnog hobija kojim se bavim u slobodno vrijeme. Odlučio sam da od drveta počnem vajati i figure nekih ljudi iz javnog života. Evo, kao pilot projekat trenutno činim to da u drvetu “oživim” estradnu zvijezdu Jelenu Karleušu – kaže Hajro za Express.

Karleuša je uz fotografiju na instagram storyu Hajre i njegovog pomagača pored svoje figure napisala “Obožavam Bosance”.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više