Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Jeste li ikad vidjeli kako Saša Matić izgleda bez naočala? Ovo su rijetke fotografije

Braća blizanci Saša i Dejan Matić rođeni su 26. aprila 1978. godine u Drvaru kao zdravi, ali prerano rođeni dječaci koje su otac Zoran i majka Dragica morali da smjeste u inkubatore u zagrebačkom porodilištu.

Iz neutvrđenih razloga, obje bebe su samo nekoliko dana po rođenju u bolnici oslijepelje, a taj nedostatak sudbina im je nadomjestila izvanrednim muzičkim talentom, zahvaljujući kojem su već nekoliko godina među najpopularnijim pjevačima u Srbiji i regionu, piše “Novi“.

Najpopularniji pjevač narodne muzike kod nas svakako je Saša Matić. Saša i njegov brat Dejan bukvalno zapovjedaju srpskom estradom i svojim moćnim vokalima i hitovima naježe milionski auditorijum.

Vrlo često u domaćim medijima možemo čuti pitanja voditelja upućena sagovorniku o kome, po svemu sudeći, ne znaju ama baš ništa, što će reći da su vrlo slabo upućeni u život sagovornika, kao i u presjek njegove karijere.

Saša

Tako smo imali priliku da čujemo da jedna TV voditelj pita Sašu Matića za njegovog brata blizanca Dejana – da li je istina da zbog njega ne želi da operiše oči, iako zna da bi poslije toga progledao, jer, kako je naveo, to kod Saše nije slučaj.

Na to je dobio odgovor da o tome nema govora. Očito je da voditelj nije bio dovoljno informisan o životnoj priči braće Matić koja je vrlo tužna. Njih dvojica su, naime, kao nedonoščad blizanci bili u inkubatoru te da je tada nepažnja medicinske sestre rezultirala njihovom sljepoćom, a bebe su rođene sa izvanrednim vidom, piše Poznati.info.

Ipak, malo je poznato širpj javnosti kako Saša izgleda bez naočara koje non stop nosi. Tačnije, gotovo nikada na javnim nastupima Saša ne skida naočare. Ipak, jednom je to uradio i kamera je snimila ovog talentovanog pjevača.

Pogledajte kako on izgleda, mnogi su rekli skroz neprepoznatljivo!

Komentari
Učitavanje...

Ova stranica koristi kolačiće radi vašeg boljeg iskustva. Prihvati Čitaj više