Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Katastrofalna makljaža u Zadruzi! Letjele šolje! Marija zamalo slomila prst Zorici, pa ju je ona gađala flašom

Svađa između Zorice Marković i Marije Kulić u rijalitiju “Zadruga” toliko je kulminirala da zamalo da nastane tuča. Sve je počelo tako što je pjevačica rekla da su majka i kćerka prostitutke.

Zorica je iznijela svoje mišljenje koje se nije dopalo Kulićkama.

One su dve najplaćenije prostitutke. Došle su na uglednu televiziju iz neke katakombe”, izjavila je srbijanska pjevačica.

Marija Kulić nije mogla da dođe do riječi od Zorice Marković koja je počela da pjeva pesmu “Čoban tera ovčice”, a pridružio joj se i Mirko Gavrić.

Ti si najveća pušačica u kafani i makro. Ti zoveš prijatelje i podvodiš djevojke”, rekla je Miljana, a Zorica je dodala:

Od specijalne škole došla je do najskuplje prositutke u rijalitiju. Ćao, hvala. Marija se je*e sa doktorom.”

 

Nakon toga, Zorica je Mariji poturila srednji prst ispred nosa, pa je nastao pravi haos, kao i opasne prijetnje.

Polomiću ti prst, držaću ti ga cijelu emisiju”, rekla je Marija, a onda je uletjelo obezbjeđenje i spriječilo incident.

Za ovo ću te strpati u zatvor. Je*aću ti majku, kravo. Žabo kreketušo, dobićeš batine”, vikala je pjevačica.

Zorica je Mariju gađala flašom, nakon čega Miljana bacila šolju koja je povrijedila Gibu Vasića. Njegovi roditelji Rade i Rada jedva su se smirili, pa je obezbjeđenje moralo da razdvaja Gibinog oca od Marije Kulić.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više