Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Kćerka Silvane Armenulić ima 57 godina, a evo kako ona danas izgleda!

Pjevačica Silvana Armenulić bila je jedna od najljepših i najvoljenijih u nekadašnjoj Jugoslaviji. Tragično je završila život poginuvši u saobraćajnoj nesreći 10. oktobra 1976. godine na autoputu Beograd-Niš kada se vraćala sa koncerta u Aleksandrovcu. Sa Silvanom su nastradali i njena sestra Mirjana Barjaktarević i violinista Rade Jašarević.

Njena kćerka Gordana Armenulić, koju je dobila u braku bivšim teniserom Radmilom Armenulićem, tada je imala samo 12 godina. Njoj je i danas teško bez majke, koja ju je vodila sa sobom kad god je mogla.

– Kako mi nije teško, kao da se jučer desilo. Kad sam odvajala te fotografije, sva sam drhtala. Isplaka sam se “, rekla je prije nekoliko godina Silvanina kćerka – pa dodala:

– Pamtim jednu gužvu gdje je mama bila fantastično obučena, prelijepa, prosto blistala. Voljela sam što sam tu uz nju. Stvarno me je vodila svuda sa sobom kad god je mogla.

Gordana danas ima 57 godina, ima dvojicu sinova i radi kao profesor matematike u jednoj beogradskoj školi. Ime je dobila po majci svog oca Radmila.

Na društvenoj mreži Facebook se rijetko oglašava, a ne tako davno objavila je fotografiju na kojoj je možemo vidjeti sa širokim osmijehom na licu. Više je nego očigledno da je naslijedila ljepotu od slavne majke čije pjesme i danas žive.

Komentari
Učitavanje...

Ova stranica koristi kolačiće radi vašeg boljeg iskustva. Prihvati Čitaj više