Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Maloljetna Mina progovorila o vezama sa poznatima i prostituciji: “Volim da me neko finansira, u tome ne vidim ništa loše”

Maloljetna Srbijanka Mina Vrbaški otvorila je dušu i iznijela detalje iz svog života koji će mnoge šokirati.

U razgovoru sa drugim učesnikom jednog srbijanskog rijalitija, Mina je otkrila da voli pored sebe da ima muškarca koji će je finansirati, piše “Expressmag

“Ja volim da imam uvijek pored sebe nekoga ko će da me finansira, ne vidim šta je tu loše”, objasnila je Mina.

Kada su pitali Minu da li uzima novac od momaka kako bi pomogla i svojoj porodici – mami, bratu i baki, ona je odgovorila potvrdno.

“Nisam bila ja ta koja je prva tražila, već uvijek, kao moj posljednji momak, znao je kakva je situacija u kući i non-stop mi je davao novac”, rekla je ona.

Od početka rijalitija mnogo se pričalo o prostituciji kada je Mina u pitanju, a Anđela Veštica više puta je optužila da pruža se*sualne usluge za novac. Maloljetna Mina je ovom prilikom progovorila o tome i otkrila da se u prošlosti družila sa djevojkama koje se bave prostitucijom, jer voli da bude u centru pažnje, kao i da je bila sa poznatim ličnostima – pjevačima.

“Bilo koja žena, nije bitno da li se bavi prostitucijom ili ne, to nije moja stvar. Bitno je da je ona dobar čovjek prema meni, to je moj stav”, zaključila je Vrbaški i dodala da se dešavalo da nekad bude i sa više od dva muškarca za jedan dan.

Podsjetimo, Mina Vrbaški ima 17 godina, a postala je poznata javnosti nakon što se našla u centru skandala kada je objavila snimak u kome ju je pjevač Šako Polumenta pozivao na “druženje”.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više