Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Marija Kulić saopštila tužne vijesti, ima još jedan tumor: Ide na operaciju, a evo šta je sa Sinišom

Miljana Kulić je šokirala sve, kada je u “Zadruzi 4” obrijala glavu, a njena majka Marija Kulić je očajna zbog svega što se u rijalitiju dešava.

Ona se oglasila povodom najnovijih dešavanja:

– Stalno plačem zbog Miljane, lošeg smo svi zdravlja u porodici. Trudim se da ne gledam rijaliti i dešavanja unutar, jer se još više potresem. Poslala sam joj perike, jer logično je da ne treba da izlazi pred kamere ćelava. Te kobne večeri kada je ona obrijala glavu, mi smo malo prije toga imale poziv. Saznala je da Siniša ide na operaciju, ja joj nisam smjela reći da treba i ja da idem na operaciju – priča Marija i dodaje:

– Ljudi stalno komentarišu kako je psihički nestabilna i da je treba hospitalizovati, ali ona se samo potresla zbog nas. Siniša i ja idemo u ponedeljk na operaciju. On operiše laringsonov tumor, a ja karcinom limfne žlijezde. Zabrinuta sam, stalno plačem. Doktori sada sumnjaju da imam i tumor na krajnicima, ali moraju još da utvrde. Šta više da vam kažem, samo da izvedem Željka na pravi put – kroz jecaje govori, prenosi “Kurir“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više