Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Marija Šerifović pozdravila Goraždane i zaplakala

Spektakularna noć je već iza nas, a emocije se i dalje ne stišavaju. I Džejla i Marija sinoć nakon što su izašle na binu bile su veoma emotivne. Marija je po prvi put u Goraždu, te je sa nestrpljenjem čekala da dođe na obale Drine i vidi “to” Goražde kako je napisala na svom Instagram profilu.

Nije mogla da sakrije suze te je na bini zaplakala. Dok je Džejla pjevala Marija je bila cijelo vrijeme pored bine i kao prava mentorica pratila svoju najbolju učenicu i Zvijezdu.

Osim što je pozdravila sve Goraždane, kazala je kako je atmosfera za nju predivna.

Nadamo se da će Marija Šerifović iz Goražda odnijeti lijepe uspomene i trenutke, te da će nam doći ponovo, možda na nekom od festivala prijateljstva da ponovo zapjeva i digne publiku, kako je to uradila sinoć, samo veličanstvena Marija Šerifović, piše “Gorađde Press“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više