Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Milena Radulović na meti osuda jer je podržala film “Quo Vadis, Aida?”

Srbijanska glumica Milena Radulović nedavno je na Instagramu podijelila plakat za film “Quo Vadis, Aida?” te je od tada na meti osuda javnosti u Srbiji.

Film “Quo Vadis, Aida?” bosanskohercegovačke rediteljice Jasmile Žbanić od 15. marta je zvanično u utrci za Oscara.

Naša rediteljica je zbog ovog uspjeha dobila pohvale i čestitke iz svih dijelova svijeta, a Radulović je među nekoliko srbijanskih umjetnika koji su javno podržali ovo ostvarenje.

Zbog činjenice da je na Instagramu podijelila objavu na kojoj je poster filma o genocidu u Srebrenici, Radulović se od 15. marta susreće sa uvredama i osudama.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Na društvenoj mreži Twitter podijeljeno je nekoliko objava koje su prikupile nekoliko desetina odgovora. Radulović je u komentarima optužena kako je “izdala Srbiju” te su mnogi napisali kako je niko nije trebao podržati kada je prije dva mjeseca ispričala da ju je Miroslav Mika Aleksić silovao.

Srbijanska glumica nije odgovorila na negativne komentare.

(Klix)

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više