Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Mina Vrbaški silovana u Zadruzi 2?!

Nešto manje od mjesec dana dijeli nas od finala Zadruge 2 – reality programa koji se emituje na televiziji PINK. Pored verbalnih sukoba, polijevanja vodom i mlijekom, pljuvanja, krvi, ljubavi i sexa, Zadruga ove sezone bit će upamćena po izbacivanju i privođenju u policijsku stanicu Mikija Đuričića koji je ošamario Suzanu Perović te štakama izudarao Nadeždu Biljić.

Miki je u pritvoru i kako tvrde srbijanski mediji iza rešetaka će ostati narednih 30 dana.

Međutim, ono što je javnost uznemirilo kao nikada ništa do sada, jeste Minin razgovor sa Lunom nakon povratka iz emisije Ami G. show gdje su se djevojke hrvale u čokoladi.

Ovo mi se drugi put zaredom događa Luna. Prošle godine sa Vladom, ove sa Dimitrijem” – govorila je Mina kroz Suze,.

https://www.youtube.com/watch?v=T2koPPX_dAw

Luna je odgovorila ‘da je sama sebi kriva jer je bila pijana‘, da bi ju MIna demantovala riječima: “Nebitno je to. Ti da znaš neke stvari bila bi zgrožena na ovu kuću

Mina nije koristila riječ ‘silovanje‘ ali po svemu sudeći – desilo se. Po povratku iz emisije, Mina je navodno pozvana od strane produkcije, a po povratku u Bijelu kuću Mina je cijelu noć preležala i preplakala.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više