Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Nakon diskvalifikacije u Grandu: Ceca Ražnatović radi pjesmu Vanji Knežević!

Vanja Knežević, takmičarka koja je izazvala ogromnu pažnju javnosti zbog diskvalifikacije iz “Zvezda Granda”, snima prvi singl, a u pomoć joj je pritekla ni manje ni više nego Svetlana Ceca Ražnatović, saznaje Kurir.

Kako su ispričali izvori bliski mladoj pjevačici, prijatelj njene porodice iz Banjaluke prije dvije nedjelje je stupio u kontakt sa folk pjevačicom i zamolio je da pomogne Kneževićevoj, kroz savjete, preporuku ili na neki drugi način. Ceca je obećala da će dati sve od sebe i vrlo brzo je to i realizovala.

Pozvala je svoje saradnike i pitala ih da li bi neko uradio pjesmu za Vanju, što su oni oberučke prihvatili. Tako je Kneževićeva za samo nekoliko nedjelja, od izbačene takmičarke na korak od toga da snimii svoju pjesmu! Pjesma za nju je već spremna i oni koji su je čuli u studiju kažu nam da je velika vjerovatnoća da će biti pravi hit.

Inače, Vanja je prethodnih dana boravila u Beogradu gdje je u studiju imala tonske probe, kao i snimanje vokala. Fotoreporter uslikao ju je kada je dolazila do studija u petak popodne, gdje se zadržala nekoliko sati.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više