Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Neda Ukraden: “Daj što skuplje da se ne vidi da sam siromašna”

Neda Ukraden je uvijek nosila epitet jedne od najbolje obučenih žena na domaćoj javnoj sceni, a njen stil je često nazivan “damskim” i “glamuroznim”. Ipak, pjevačica ističe da danas mnogo manje troši novca na garderobu nego što je to bio slučaj prije nekoliko decenija.

Prošlo je vrijeme kada sam plaćala danak provincijskoj, sirotinjskoj psihologiji “daj mi što skuplje da se ne vidi da sam siromašna.Krpa ne treba da bude jača od mene. Naučila sam da volim svoje obline. Dosta sam suza prolila čitajući modne žurnale i proklinjala sebe što nemam 47 kilograma. Zrelost te natjera da raščistiš sa kompleksima, zabludama i lažnim prijateljstvima” – dodala je Ukradenova, osvrnuvši se potom na to što mnogi i dalje ne veruju da nije imala nijednu estetsku korekciju.

Estetski zahvat je i radio-talas i laser. Naravno da ja to radim, ne znam ko ne radi, daleko mlađu kožu tretiraju i maltretiraju, ali ako govorimo o operativnim invazivnim zahvatima, nisam ih imala. Ja mislim da je ta vrsta takmičenja ipak za onu vrstu mladosti koja je kod mene davno prestala. Čovjek i kad se operiše, mora opet da vježba, ne može da jede so, šećer, brašno” – kaže Neda.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više