Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Nevjerovatna cifra: Otkriveno koliko su Brenin sin i snaha zaradili od svadbe

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović odlučili su da pametno iskoriste eure koje su dobili na svadbi i naprave dugoročni plan kako im se novac ne bi izvukao.

Na glamuroznoj svadbi od 900 zvanica mladenci Aleksandra i Filip “zaradili” su oko pola miliona eura i dobili pregršt vrijednih poklona, koji će im olakšati život u svakom pogledu.

Oni su uveliko skovali plan kako će potrošiti taj novac, a savjete su najviše slušali od Filipovog oca Bobe Živojinovića koji je kao glava porodice najuspješniji u baratanju novcem.

Filipovi roditelji Zorica i Boba, kao i njegova maćeha Lepa Brene, kao i Aleksandrini roditelji neće se mješati u njihovu odluku kako će potrošiti novac od svadbe.

– Oni su svi po strani jedino savjetima mogu da utiču na njihovu odluku, međutim sada su se svi povukli dok se ne stišta situacija među mladencima gdje će i kako živjeti. U svakom slučaju Filipova mama Zorica im je rekla da će im finansijski pomoći vezano za nekretninu ukoliko odluče da kupe nešto što premašuje njihov budžet. Istog mišljenja su Brena i Boba, kao i Aleksandrini roditelji i to su im otvoreno rekli da mogu da računaju na njihovu finansijsku pomoć – kaže izvor blizak novopečenim mladencima – prenosi “Blic”.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više