Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

O MACI PIŠU I MEDIJI U RUSIJI! Novopečena voditeljica dobila otkaz zbog prostitucije

Starleta Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, poslije otkaza koji je dobila kao voditeljica na televiziji Pink, našla se na stranicama ruskih medija. „Russia Today“ prenio je informaciju da je Maca Diskrecija dobila otkaz na televiziji sa nacionalnom frekvencijom zbog pritužbi gledalaca jer je javno govorila o prostituciji koja je zabanjena u Srbiji

Ruski mediji pišu kako Maca Diskrecija koristi društvenu merežu Instagram za svoj biznis i na njega postavlja golišave fotografije i videa.

“Prostitucija je posao kao i svaki drugi posao. Ne vidim ništa loše u tome!” – prenijeli su starletine riječi, pošto je otkriveno da se bavi najstarijom profesijom na svijetu i prenijeli njene riječi da se ne plaši zakona jer ima prijatelja na visokom položaju.

“Ne bojim se zatvora. Ti oni koji žele da me zatvore zbog prostitucije naka mi pomognu da platim račune i zaradim novac da mogu da živim. Imam momka koji je političar i on neće dozvolite mi da me uhapse” – prenijeli su ruski mediji njene riječi.

“Moje usluge uglavnom koriste poslovni ljudi. Kada njihove žene nisu kod kuće, odlazim kod njih u stan, a ponekad dolaze kod mene. To su uglavnom lijepi i zgodni momci. Neke djevojke mogu samo da sanjaju o tome. Osim toga, sem što mi daju novac, oni mi donose i skupe poklone – parfemi, donje rublje, nakit” – objasnila je Senada.

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više