Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

“Ovakvo smeće živi pored vas. Mislite o tome…”

Glumac Nikola Kojo reagovao je na zlobne komentare u Srbiji nakon smrti Olivera Dragojevića koji je preminuo jutros u 71. godini.

I dok se većina oprašta od jednog od najvećih muzičara sa ovih prostora ima i onih koji su u njegovoj smrti našli razlog za “šalu”.

“Da li to znači da definitivno neće održati koncert u Beogradu”, piše u jednom od komentara na jednom srbijanskom portalu ispod vijesti da je Dragojević preminuo, dok u sljedećem komentaru stoji “hahaha oće jednog dana”.

Kojo je osudio negativne komentare povodom smrti velikana muzičke scene.

“Ovakvo smeće živi pored vas. Mislite o tome… Zbogom divni Olivere, koje god da si vjere i nacije”, napisao je Kojo na Tviteru.

Dragojević je preminuo poslije duge i teške bolesti.

“Jutros u 5 sati u splitskoj bolnici, umro je Oliver Dragojević”, saopštila je njegova porodica, a objavio je “Jutarnji.hr”.

Iza njega su ostali supruga Vesna, sinovi Dino, Damir i Davor.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više