Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Ovo se čekalo: Isak Šabanović konačno otkrio kada ćemo ga ponovo gledati u Zvezdama Granda!

Isak Šabanović je takmičar Zvezda Granda o kome regija bruji zadnja dva mjeseca.

Svi sa nestrpljenjem čekaju da čuju kada će se Isak opet pojaviti u Zvezdama Granda, i kakav će biti njegov nastup.

On je sada tu nedoumicu i riješio, te se oglasio na društvenoj mreži.

Poslao je poruku koju prenosimo u cijelosti:

“Jesteeeee li spremni? Kakve sam komentare dobio, koliko glasova sam imao i da li sam opravdao očekivanja vidjećete prvog maja kada će se emitovati moj nastup” napisao je Isak na Instagramu.

Podsjećamo Šabanović je dobio koronu i propustio jedno eliminaciono kolo, ali Saša Popović je “na keca” donio odluku i odlučio da se Šabanović direktno plasira u idući krug”.

“Isak je dobio koronu i propustio je jedno eliminaciono kolo, ali Saša Popović je “na keca” donio odluku i odlučio da se Šabanović direktno plasira u idući krug”, otkrio je Đorđe David iz žirija Zvezda Granda.

– Isak je dečko kojeg sam ja upoznao prije par godina i rekao mu da treba nešto od svog života da uradi. I pošto ja ulazim u “Zvezde Granda” savjetovao sam mu da se prijavi. On je imao taj stav “Ma daj”. A onda kad se prijavio rekao sam mu da je to pravi potez koji je napravio – istakao je Đorđe i dodao:

– Ono što je uradio Isak u datom trenutku, to je gomila emocija koja je bila prostrta po toj sceni. To se nije desilo za ove tri godine. Ali je on sebi dao ljestvicu za sljedeće kolo podignutu na najviši mogući nivo – zaključio je David.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više