Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Porodila se Ajša Kapetanović

Ajša Kapetanović, mlada Sarajka, koja je kao djevojčica sa samo 13 godina učestvovala u showu “Zvezde Granda” i kao jedna od favoritkinja osvojila bosanskohercegovačku javnost, već sedam godina održava karijeru na zavidnom nivou.

Lani je snimila singl „Sve mi opraštaš“, a tekst i muziku napisala je i komponirala sama. Ajša sada ima 20 godina i njena trenutna adresa je u Njemačkoj. Osim zanosnim glasom, osvojila je publiku i skromnošću i lijepim ponašanjem. Prije godinu ljubavnu vezu s Adijem Đogićem krunisala je brakom.

Ajša Kapetanović – Screenshot

On je Ajšina prva ljubav, a upoznali su se u srednjoj školi, još kao djeca. Nakon jednogodišnje veze, Ajša se sa 16 godina odselila u Njemačku s roditeljima, ali daljina nije utjecala na ljubav. Adi i ona ostali su zajedno i prebrodili sve prepreke. O trudnoći i karijeri govorila je nedavno za naš magazin.

Naime, Ajša se porodila i donijela na svijet dječaka. Sretne vijesti podijelio je suprug Adi na Instagramu, a bebu su nazvali Khan.

-Dobrodošao sine Khan- stoji u objavi, piše “Azra“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više