Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Prisjela joj vožnja helikopterom: Za sve je kriv Dodik, Ceca koristi imovinu RS-a u privatne svrhe…

Poslije svih halabuka, Ceca opovrgava činjenicu da je letjela iz Beograda za Banju Luku i natrag pa kaže da je došla sa osobnim vozilom i da se tako vratila.

Srbijanski mediji ne popuštaju Svetlanu Ražnatović Cecu. Razlog zbog čega se Ceca sve više optužuje niko ne zna, no najsvježija je optužba da je nedavno od strane Vlade RS-a dobila helikopter, uz Dodikovo odobrenje, da nastupi na zabavi ljudi bliskih njemu u ugostiteljskom objektu „Drama“ u Banjoj Luci.

S jedne strane SDS-ovci komentarišu da je nezakonita, neprimjerna i bahata Dodikova odluka da imovinu RS-a, misleći na helikopter, daje na raspolaganje kome on odluči, piše “Express“.

Narod, s druge strane komentarišu da će oni tu zabavu, misleći na trošak, platiti iz svojih praznih džepova.

Dok Ceca, ne mogavši skriti već objavljenje fotografije na kojim je sa svojim sinom Veljkom u helikopteru, poslije svih halabuka opovrgava činjenicu da je letjela iz Beograda za Banju Luku i natrag pa kaže da je došla sa osobnim vozilom i da se tako vratila, a da je u helikopteru samo na kratko pogledala panoramu i „bacila“ s visine pogled na jedan od naših ljepših gradova.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više