Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Rekli su mi da mi je ostalo 2 mjeseca života! Nada Obrić progovorila o teškoj bolesti: Kažu da sam sad skroz izliječena!

Pjevačica Nada Obrić progovorila je o svojoj borbi sa opakom bolešću. Naime, pjevačica je ponovo imala kancer, ali i ovog puta se uspješno izborila, i na veliku sreću pobijedila bolest.

– Ovo mi je treći rak. Sada je bilo jezivo, upitno i mnogo teško. Bila sam skoro na kontrolama i kontrole kažu da sam totalno izliječena, nema veće pobjede i nagrade. Imam dvoje unučića za koje živim. Moj unuk kaže da je on moj život i to je smisao života – započela je Obrićeva.

– Nije bilo lako, ali psiha je čudo! Ja to ne znam sebi da objasnim. Rečeno mi je da mi je ostalo 2-3 mjeseca života. Negdje duboko u sebi sam znala to meni ne može da se desi. Bilo je teško, ali ja sam to prevazilazila. Kao da sam znala. Treba slušati svoj organizam, on ti precizno kaže – dodala je pjevačica, prenosi “Ekskluziva“.

– Shvatam svoju ulogu u ovome. Ništa nije završeno dok se ne završi! Ovo je moj novi život! Svaki sekund je veliki i svaki dan je novi dan. Svaki dan se dogodi nešto lijepo, samo morate željeti to da vidite – kaže Nada za Premijera – Vikend Specijal.

Komentari
Učitavanje...

Ova stranica koristi kolačiće radi vašeg boljeg iskustva. Prihvati Čitaj više