Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Šaban Šaulić svom sinu Robertu nije ništa ostavio…

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić sahranjen je na Novom groblju u Beogradu, u Aleji zaslužnih građana. Njegov vanbračni sin Robert Šaulić nije bio poželjan na sahrani, no ipak se pojavio i izazvao veliku pažnju. Srbijanski mediji su pisali kako je Šaban prije smrti ostavio testament.

U testamentu je navodno sačinjeno da kako je Šaban vilu vrijednu milion eura ostavio supruzi Goci, kuću u Krčedinu unucima, dok je tri stana u Beogradu raspodijelio na nasljednike Ildu, Sanelu i Mihajla.

Pjevač je također imao ušteđevinu od najmanje 500.000 eura koji će navodno pripasti njegovoj supruzi. Međutim, za njegovog vanbračnog sina Roberta ne ostaje ništa.

Podsjećamo, bubnjar Šabana Šaulića, Saša Imetović Bata izjavio je kako je Šaban izdržavao Roberta do njegove osamnaeste godine, dok je Šabanova supruga Goca izjavila da je pjevač dao 100.000 maraka Robertovoj majci da sebi i sinu kupi kuću.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više