Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Sjećate se male Milice Stanišić: Iznenadićete se koliko je porasla!

Milicu Stanišić sa Pala upoznali smo još kao osmogodišnju devojčicu, inače najmlađu učesnicu “Zvezda Granda”, koja je svojim anđeoskim glasom opčinila gledaoce, kao i čuveni žiri popularnog takmičenja koji su tada činili Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić, Šaban Šaulić, Aca Lukas i Zorica Brunclik.

U prvom pojavljivanju u takmičenju predstavila se pjesmom “Moja zakletvo” Zorice Brunclik i već sa prvim taktovima bilo je jasno da se radi o vanserijskom talentu.

Inače, članovi žirija tada nisu znali da je riječ o osmogodišnjoj djevojčici, budući da su kandidati nastupali pred video bimom zbog kog žiri nije mogao da ih vidi sve dok ne dobiju svih šest glasova.

Zbog premalo godina nije uspjela da uđe u samo finale takmičenja, a nakon “Zvezda Granda” okušala je sreću i u šouu “Neki novi klinci”.

Danas pohađa Muzičku školu, pjeva, svira klavir i zajedno sa sestrom Majom aktivno učestvuje u promociji kulture i umjetnosti Republike Srpske.

Priznaje da joj je škola na prvom mjestu i nakon završene srednje planira da upiše i Muzičku akademiju. Trenirala je i karate i u tome je, naravno, bila najbolja.

Prošle godine je sa svojom sestrom Majom zbog učešća na brojnim manifestacijama dobila specijalno priznanje od načelnika opštine Pale, piše Exkluziva.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više