Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Snimaju novi album! Na muzičku scenu vraćaju se Spice Girls

Reći ćemo vam šta želimo, šta stvarno, stvarno želimo… Spice Girls okupljanje!

Spice Girls, britanska petočlana ženska grupa koju su znali svaka žena, svaki muškarac, djevojčica i dječak, odlučili su vratiti se. Nije nas briga odakle ste i ko ste, ali ako mislite da pjesma “2 Become 1” nije jedna od najljepših balada u historiji muzike, onda s vama nešto nije u redu. Na sreću svih nas koji smo odrasli uz pjesme Spice Girlsa, priča se da će se grupa, svih pet spajsica, ponovo okupiti.

Mnogi mediji su pisali o povratku grupe, međutim sve je u vodu palo kada su Mel C i Viktorija odustale od ideje tokom posljednje svjetske turneje. Ali, kao što stara poslovica kaže: “Vrijeme liječi rane” tako su i Viktorija, Mel C, Mel B, Geri i Emma spremne na okupljanje te svijetu ponude ono što želi i što mu treba.

Vjeruje se da će povratak, koji je odgođen za 2018. godinu, iz razloga što je Mel C (Sporty spajsica) radila na projektima poput TV specijala i kompilacijskog albuma, zajedno s bivšim menađerom grupe. U intervjuu za The Sun izvor je rekao: “Svih pet članica grupe skrivene su od očiju javnosti od ljeta i konačno su spremne za povratak 2018. godine.”

“Kako izvor tvrdi, članice skupa rade na mnogim projektima kao što je novi album i TV specijala posvećen upravo njima, svjetskoj pop senzaciji”

“Najveći uspjeh je taj što je Viktorija odlučila učestvovati, jer svi znaju da je uvijek Posh spajsica bila ta koja nije bila za okupljanje”

Nadamo se da ćemo uskoro pjevati nove pjesme jedne od najuspješnijih i najuticajnijih pop grupa svih vremena.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više