Jet Set

Sonja o Halidu: “Kad završim s njim opet će prodavati paprike”

Osnovni sud u Banja Luci osudio je Halida Muslimovića u krivičnom pustupku sa ukupno 1.200 konvertibilnih maraka, zbog tjelesnih povreda i ugrožavanja bezbjednosti bivšoj ljubavnici Sonji Bašić. I dok Muslimović sprema žalbu na presudu kojom treba da plati Bašićevoj, ni ona ne sjedi skrštenih ruku i da najavljuje svoje dalje korake.

– Ko je Halid? Aha, to je onaj osuđeni nasilnik nad ženamam u Banja Luci, isti Halid koji je osuđen pred Western unionom u Americi kao prevarant, onaj koji je osuđen u Prijedoru da mora da mi vrati dug od 78.000 eura. To je taj Halid! Sud i pravda se pobjeđuju dokazima, a ne klevetama. Ja mu preporučujem da sebi zakupi tezgu na pijaci u Prijedoru i da se slobodno vrati starom zanatu, prodaji paprika na pijaci, jer sa ovom mrljom koju ima neće moći da pjeva ni u jednoj zemlji na svijetu – rekla je Sonja za beogradske medije.

Podsjetimo, osnovni sud u Banja Luci osudio je Halida Muslimovića u krivičnom pustupku sa ukupno 1.200 konvertibilnih maraka, zbog tjelesnih povreda i ugrožavanja bezbjednosti bivšoj ljubavnici Sonji Bašić. Advokat oštećene Dragan Tolimir potvrdio je za Kurir da je presuda donijeta u korist Bašićeve.

– Halid je osuđen za dva krivična dela, nasilje i ugrožavanje sigurnosti, jedinstvenom kaznom od 1.200 maraka – rekao je Sonjin branilac. Muslimović je po izlasku iz suda, vidno nezadovoljan, poručio okupljenim novinarima da će uložiti žalbu na prvostepenu presudu. Bašićeva je u Australiji i nije mogla da dođe na izricanje presude, ali čim je čula da je Halid osuđen, oglasila se video porukom u kojoj je rekla da ova kazna treba da bude dobra škola za folk pjevača prenosi Express.

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajte Prihvatam Pročitaj više

bitcoin haberleri uşak escort ilbet yabancı dizi izle