Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Spreman da raskrinka Anu: Filip Mijatov najavio svoj ulazak u “Zadrugu 2”

Filip Mijatov po svoj prilici je odlučio da raskrinka Anu Korać koja je u ”Zadruzi 2” otkrila da ju je on proganjao i da je često bježala od njega.

Filip je dokazao snimcima i fotografijama na kojima je sa Anom da ona nije govorila istinu, kao i da joj je slao velike svote novca, davao automobile kojima je “divljala” po Beogradu, plaćao estetske operacije…

Filip se sada obratio svojim pratiocima na Instagramu i saopštio im da ima veliku želju da uđe u “Zadrugu” kako bi raskrinkao Anu i otkrio cijelu istinu o njoj.

– Za moj ulazak u ”Zadrugu” je potrebno da ovaj klip ima više od 5.000 komentara. Zato vas molim šerujete na vašim storijima. Agende mog ulaska.

1. Ana Korać – to će mi biti najlakše

2. Kompletna istina o prostituciji – Od Pančevačkog mosta do one elitne

3. Najteža agenda biće kako objasniti roditeljima da pomognu kćerkama da pronađu sebe i nađu ful potencijal

4. Humanost – boriću se za glavnu nagradu koja će ići u humane svrhe. Za ljude kojima je to potrebno.

Želio bih da Pink pronađe pet porodica kojima je pomoć neophodna. Da li ćemo imati 5.000 komentara i napraviti pravu igru? Vaša energija je jako potrebna, molim dijelite – obratio se Filip svojim pratiocima na Instagramu i izazvao pravu pometnju.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više