Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Stoja bijesna na Anu Bekutu: “Mrtva je za mene, blokirala sam je na svim društvenim mrežama”

Stoja Novaković pobjesnila je nakon izjave Ane Bekute u “Zvezdama Granda”.

“Ne bih joj se javila ako bih je srela. Ne želim da pričam o toj gospođi, ne zanima me više”, kaže Stoja.

Stoja Novaković nikada neće oprostiti Ani Bekuti to što je rekla da joj je muka od njenog hita “Bela Ciganka”, pa je takmičarima “Zvezda Granda” zabranila da ga pjevaju.

Folkerka je rekla da iz poštovanja nije želela da se svađa sa starijom kolegnicom, već ju je blokirala na svim društvenim mrežama!

“Iskreno, ne bih uopšte komentarisala tu gospođu. Ne poznajem je, ne znam ko je ta žena. Imam neki svoj pravac i ona me ne zanima. Ne bih joj se javila ako bih je srela, jer ne poznajem dotičnu. Samim tim, ne želim da pričam o toj gospođi, za koju ne znam ni da li bih je prepoznala na ulici – kaže Stoja.

“Ja sam jedna totalno normalna i prirodna osoba. Ponekad se pitam da li uopšte pripadam tom svijetu. Imam izgrađen život. Kada nemam nastupe, volim da sam kod kuće, posvećena kućnim poslovima, gledanju filmova, sjedeljci s dugogodišnjim prijateljicama. Tada zaista nemam vremena za sređivanje, opuštena sam. Ne viđam se s kolegama i ne pričam im svoje privatne stvari. Dovoljno je što se sretnemo na snimanju, malo proćaskamo i to je to – zaključila je pjevačica.

PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više