Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Težak život pjevačice: Bila na vrhu popularnosti, muž pokušao da je ubije, a onda je nestala

Nataša Đorđević gradila je uspješnu muzičku karijeru, a onda je 2010. godine sve stalo. Tada su se stvari u njenom privatnom životu su se iskomplikovale, te se pjevačica potpuno povukla iz javnog života. Kako je tada tvrdila, nevjenčani suprug pokušao je ubije tako što je na cesti pokušao svojim automobilom da njeno zgura sa puta, piše “Express“.

“Vozila sam mamu kod ljekara i u povratku sam primjetila da me Goran, s kojim sam raskinula još prije godinu dana, prati. Počela sam da bježim vozeći sporednim ulicama i na kraju sam pomislila da sam bezbijedna i krenula kući. Nisam ni sumnjala da će doći pred stan u kojem živim i pokušati da me napadne. Kada sam parkirala pred zgradom, mama je izašla iz automobila, dok sam ja tražila mjesto da se parkiram. Tada je Goran iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bježim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom” – rekla je Nataša prije nekoliko godina.

“Poslije nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli, a on je prestao da juri za mnom kada sam se približila policijskoj stanici u Mirijevu” – ispričala je za medije 2010. godine, Cijela situacija joj je veoma teško pala zbog činjenice da sa pomenutim čovjekom ima sina.

Jedno od Natašinih posljednjih pojavljivanja na malim ekranima bilo je u “Grandu”, u martu 2017. godine, kada je otpjevala pjesmu “Sve mu veselo bilo”. Pogledajte kako pjevačica danas izgleda:

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više