Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Uz Arkana, ovo je Cecina najveća tragedija: Noć kada je zvjerski ubijena žena koju je Ceca najviše voljela! (VIDEO)

Sa Cecom Veličković upoznala se u jesen 1993. godine kada je angažuje Stranka srpskog jedinstva, koju je vodio Željko Ražnatović. Vesela tinejdžerka Maja, još kao srednjoškolka, zbog ljepote i stasa zapala je za oko majstorima fotografije.

Onako visoka postala je ubrzo fotomodel, a usput je kod Bate Miladinovića završila i dvogodišnje školovanje za novinara-voditelja, jer joj je novinarstvo bio životni san, napisala je  Snežana Serafimović.

Svoje snove, novinarske, počela je još 1991. godine da ostvaruje u NTV STB, gdje je svake nedelje vodila uživo emisije “Beogradski bulevari” i “Domaćin i komšiluk”.

Sa Cecom Veličković upoznala se u jesen 1993. godine kada je angažuje štab Stranke srpskog jedinstva da vodi promotivne skupove stranke na kojima su, među ostalima, gosti bili Džej Ramandanovski, Oliver Mandić, Ceca Veličković… Sprijateljila se s Cecom, postale su nerazdvojne drugarice, a u novinama, tom neumitnom hroničaru događanja, ostaće zabilježena izjava Maje Pavić.

“Bio je neki mutan novembarski dan.  Cecu sam upoznala u garderobi Hale sportova u Pančevu.

Na prvi pogled nije mi bila naročito simpatična, a izgleda ni ja njoj.

Zašto?  Pa, jednostavno tako je bilo. To je trajalo tri dana, četvrtog smo sele u neki džip i otad smo nerazdvojne. Često smo spavale jedna kod druge, zajedno jele, družile se… Kasnije sam išla na sve njene koncerte, ona je dolazila na snimanje mojih emisija…

I, dok se bar javno nije znalo, a tajno šaputalo o vjenčanju Cece Veličković i Željka Ražnatovića Arkana, u stanu porodice Pavić popularna Ceca je upitala (ne)nadano Maju: “Da li ćeš da mi budeš kuma na venčanju?”

“Pristala sam,  naravno,  pričala je Maja, i dodala da je morala da izdrži višenedeljnju gužvu oko vjenčanja Arkana i Cece.

Imala je, ponekad, osjećaj kao da se ona udaje:

“Maltene, moja svadba mi neće biti tako dramatična…– Na jedvite jade, preko silnih veza, uspela sam da ga dovedem pred kamere. Emisija je trajala pola sata i bila je veoma zapažena” pričala je ona tada.

U vrijeme vjenčanja Željka Ražnatovića i Cece Veličković u specijalnom izdanju “Moja svadba”, štampanom u malom tiražu i podjeljenom gostima na vjenčanju, pod naslovom “Sa Cecom dan i noć” objavljen je poduži tekst u kojem je bilo i pitanje Maji – postoji li u njenom životu neki muškarac? Posle kraćeg kolebanja uslijedio je odgovor: “Postoji! To je Rade Ćaldović.  Željkov drug iz detinjstva.  Upoznali smo se u diskoteci “Taš klub”, 26. aprila 1994. godine i to još traje…Trajalo je.”

Do subote, 15. februara 1997. godine. U 03.20 sati iz heklera sa prigušivačem ubice su likvidirale Radeta Ćaldovića Ćentu, jednog od poslednjih slavnih imena BGD i evropskog podzemlja. I Maju Pavić, koja se zatekla u nedoba tu. U Francuskoj ulici, pred Klubom književnika.
Imala je 25 godina.

Pogledajte video:

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više