Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Vakcinisao se Halid Muslimović: “Opredijelio sam se za Pfizer vakcinu”

Bosanskohercegovački pjevač Halid Muslimović primio je vakcinu “Pfizer” i tu vijest podijelio je sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

“Vakcinacija je lična ali i društvena obaveza i zaštita. Opredijelio sam se za Pfizer vakcinu. Što nas više bude vakcinisano steći će se kolektivni imunitet i povratak normalnom životu!

Moramo se pridržavati uputa nadležnih institucija i ako su (velika bruk) naše BOSANSKE INSTITUCIJE nadležne za nabavku i organizaciju kolektivnog vakcinisanja zatajile, al nadati se najboljem i narodnoj “NIKAD NIJE KASNO”. Čuvajte se!” – izjavio je Halid Muslimović prenosi Crna-Hronika

Istina, Halid nije naglasio gdje je dobio prvu dozu vakcine, no ono što sigurno znamo u FBiH nije.

Podsjetimo danas je 105. dan kako je u svijetu počela vakcinacija protiv koronavirusa a Federacija Bosne i Hercegovine još uvijek nije nabavila ni jednu vakcinu.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više