Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Vanbračni sin Šabana Šaulića teško je bolestan: Zbog njegove dobrote, komšije sakupljaju novac

Robert Šaulić (47), vanbračni sin Šabana Šaulića, trenutno je, navodno, u veoma teškoj finansijskoj, ali i zdravstvenoj situaciji.

Kako tvrdi Šaulićev bubnjar Saša Imetović Bata, Robert živi u Zrenjaninu zajedno sa starijom ženom koja ga je, navodno, odgajala.

Starija žena navodno je komšinica Radovanka, koja je Roberta uzela s ulice kad je imao samo 10 mjeseci. Radovanka je rekla da je Šaban obilazio Roberta i da je davao novac.

Robert je, prema pisanju medija, teško bolestan. On skoro da nema ni prebijenog dinara, što navode komšije, koje ga hvale, ali dodaju da nema para za adekvatne lijekove i hranu.

Tvrdnje da je Robert lijen komšije negiraju i dodaju da, baš zbog njegove dobrote i kvaliteta, sakupljaju novac kako bi mu pomogli da ima lagodniji život.

Komšije navode i da Robert sada često čuva stare i bolesne ljude, koji mu daju novac kako bi preživio.

On je ljudina. Nisam čuo lošu riječ o njemu. Znam da je imao jednu ljubav pa da je raskinuo” – rekao je Robertov komšija, prenose srbijanski mediji.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više