Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Zorica oplela po kolegama koji se žale na krizu: “Neda Ukraden kuka, a jedna cipela joj košta 250 eura”

Bivša zadrugarka i pjevačica Zorica Marković odlučila je da se na kratko povuče iz javnosti. S ozbzirom na to da je kriza u čitavom svijetu, Zorica smatra da se ona zbog svega okrenula drugim poslovima.

Uvijek sam govorila: “Ljudi, čuvajte se za crne dane”, i ja sam u tome uspjela. Meni je mirna glava, ne zavisim od estrade već deset godina, jer sam vidjela gdje to vodi i kako će biti. Okrenula sam se drugim poslovima, lijepo živimo i ne moram da brinem. Mislim da su svi na estradi ugroženi, a ponajviše muzičari, jer su uvijek imali male honorare, za razliku od pjevača. Velike zvijezde su valjda mogle da uštede nešto da barem godinu dana ne moraju da brinu. Ako nisu to uspjeli i sad traže od države, onda je to sramota. Ja bih se prije otrovala da sam na njihovom mjestu” – izjavila je ona, dok smatra da Neda Ukraden nije trebala javno da apeluje za pomoć estradi.

Jao, bože Neda…. Pa jedna njena cipela košta 250 eura, a nekom kolegi manje poznatom potrebno je toliko da prehrani svoju porodicu. A da li sve te zvijezde plaćaju porez, ja nisam sigurna da plaćaju! To ni bogotac ne može da pohvata, mnogi od njih čak nisu ni članovi udruženja, nemaju ni penziono ni socijalno, a tolike pare zarađuju.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više