Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

“Zvezda Granda” naljutila Srbijance: “Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije”

Na internetu se pojavio snimak pjevačice Jadranke Barjaktarović, nekadašnje takmičarke “Zvezda Granda” koja je pjevala hit Mitra Mirića “Ne može nam niko ništa”, s tim što je, kako su neki čuli, promijenila stihove te numere.

Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije. Mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole“, neki su čuli da Jadranka tako pjeva.

Mnoge je, prije svega iz Srbije, naljutilo ovo što je Barjaktarovićeva pjevala. Ekipa portala Telegrafa dobila je komentar Jadranke Barjaktarović, koja tvrdi da nije rekla “Srbija” i da tako nešto uopšte ne bi pjevala.

Pjevala sam pjesmu, možda je publika mene malo nadjačala. Nikada nisam mjenjala tekst, niti riječi u pjesmama, to najviše mrzim. Žao mi je što je tako ispalo“, rekla je pjevačica.

Posle ovoga ćeš ti pevati na ‘Sunčanim skalama’, i to da ti bude dobro, jer te je ista ta Srbija dovela do tog mikrofona, a ti menjaš tekst pjesme kako vetar duva“, napisao je jedan korisnik Instagrama.

Sporni snimak pogledajte u nastavku teksta:

 

View this post on Instagram

 

Jadranka Barjaktarević u zanosu pevala “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije. Mogu samo…”

A post shared by Portal Telegraf.rs/JETSET (@telegraf_jetset) on

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više