Fresh Press portal
Početna » Blog » Ivana Đorđević na prijemu u Asocijaciji medija Antalije
Kuhinja

Ivana Đorđević na prijemu u Asocijaciji medija Antalije

thumbnail (2)

Knjiga Ivane Đorđević “Neka mnogo bitna“, koja posljednjih mjesec dana intrigira javnost dospjela je u žižu turskih medija. Na poziv predsjednika Asocijacije novinara Antalije Mevluta Jenija, naša TV voditeljka i autorka knjige, ali i dugogodišnji urednik elektronskih i štampanih medija, bila je u zvaničnoj posjeti kolegama iz Turske.

Već nekoliko godina redovno u maju odlazim u Tursku, i ovim putem moram da se zahvalim Dušanu Anastasovu, Mirjani Nikolić, Zoranu Tošiću, koji su omogućili moj dolazak i organizovali medija turu, a koji su bili moja podrška na samom prijemu.  Kao dugogodišnji menadžer u turizmu, Dušan fantastično govori turski, tako da se na samom sastanku pričalo na čak tri jezika – srpskom, turskom i engleskom. Sa AntalijaCityBlog-a su me kontaktirali i moram da pomenem dr Isa Burak Goncu koji se posebno potrudio oko mog dolaska u Asocijaciju novinara Antalije. Antalija City Blog je jedan od blogova na engleskom i redovno prenosi moje postove i videe koji se tiču Antalije. Ja sam insistirala da pričam na svom maternjem, srpskom, jer smatram da svako od nas najbolje impresije može da iskaže na maternjem jeziku, a tu je bila i novinarka Čeren Deniz, čuvenog časopisa “Hurijet” kojoj sam dala kraći intervju na engleskom.

 

Vrlo sam polaskana činjenicom da su Antalijci vrlo upoznati sa mojim radom, kao što njima laska da u svojim videima iz ovog djela svjeta jako lijepo prestavljam njihovu zemlju. Dobila sam zastavu kluba “AntalijaSpor”, obišla sam njihove prostorije, popričali smo o značaju medija u turizmu. Čestitali su mi na srpskom izlazak knjige “Neka mnogo bitna”, a dali su mi ideju da knjigu prevedem i na njihov jezik, jer muško ženski odnosi o kojima pišem, ne zastarjevaju niti imaju geografsku pripadnost” – rekla nam je Ivana, po svemu sudeći, definitivno – neka mnogo bitna.

Povezani članci

Ovako će izgledati sunčanje i kupanje na omiljenom mjestu mnogih građana BiH

E.H

Prva knjiga TV autorke Ivane Đorđević podigla ogromnu prašinu u čitavog regiona za samo 24 sata!

E.H

Zanimljiv pokušaj obaranja rekorda u Antaliji

E.H

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više