Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Hloverka jako ljuta: “Ja se trudim u Makarskoj promovisati kulturu – vi dovodite Karleušu”

Direktorica Turističke zajednice Makarske i bivša HRT-ova novinarka i voditeljica Hloverka Novak Srzić na Facebooku je napala makarske ugostitelje.

Konkretno, šefica turističke zajednice napala je klubove jer joj se ne sviđa njihov repertoar

Uglavnom dragi prijatelji nastojim.podijeliti na ovim stranicama neke pozitivne vibracije…večeras sam baš ljuta..ljuta..TZ se potrudio ovog ljeta zajedno.s Gradom napraviti.odličan program za Makarsko kulturno.ljeto, od operete do opere..koncerata klasične glazbe, vrhunskog jazza i rock’n’rolla ..i onda privatni poduzetnici koji dođu na mjesec dana po profit u grad u Petar Pan dovode Karleuše svih fela…i jedino po tome na koncu neki žele zapamtiti i ” obilježiti ” naš grad…baš sam ljuta.”, piše čelna osoba makarskog turizma u objavi koju prenosimo bez lektorskih intervencija, prenosi “Index.hr“.

Čelnoj osobi makarskog turizma se, dakle, ne sviđa program koji za svoje posjetitelje organiziraju “privatni poduzetnici koji dođu na mjesec dana po profit”. Da stvar bude gora, otvoreno je i prozvala jedan klub.
Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više