Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Otkud Enis Bešlagić u maskirnoj uniformi Armije RBiH s “ljiljanima”?

Prije nekoliko dana pala prva klapa dramske serije “Nestali” koja donosi priču o akciji Oluja.

Scenario je napisao Joško Lokas, a snimanje se odvija pod rediteljskom palicom Kristijana Milića i trajat će do kraja juna ove godine.

Serija “Nestali” imat će četiri epizode u trajanju od 50 minuta. Prema pisanju hrvatskih medija, priča je to o šestorici hrvatskih vojnika koji su desetak dana uoči Oluje, a nakon vojne operacije ograničenog zahvata, ostali iza neprijateljskih linija odsječeni od ostatka svoje jedinice.

Duboko u neprijateljskom položaju jednim će nepromišljenim, ali odlučnim potezom pretvoriti svoj povratak na hrvatski teritorij u nemoguću misiju.

Daleko od glavnih ratnih sukoba, pokušavaju pronaći put kući te svjedoče o životu koji su ostavili iza sebe, ali i razmišljaju o budućnosti koja ih čeka kada rat završi.

Seriju snima Hrvatska radiotelevizija (HRT) u saradnji s producentskom tvrtkom “Clinica studio”. Za snimanje serije odabran je Zadar i njegova okolina.

Glavne uloge hrvatskih vojnika povjerene su Goranu Navojecu, Bojanu Navojecu, Alanu Katiću, Vedranu Živoliću, Marku Cindiću i Filipu Križanu. U ostalim ulogama gledat ćemo Marinka Prgu, Tarika Filipovića, Sandru Lončarić, Mariju Škaričić, Enisa Bešlagića, Enesa Vejzovića i mnoge druge.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više