Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Bik će imati veliki problam na poslu, dok bi ovaj znak morao da se pripazi u saobraćaju

OVAN
LJUBAV: Besramno ćete flertovati sa kolegama i svima s kojima stupite u kontakt. POSAO: Vodite računa jer ćete imati potrebu da impulsivno i bez plana ulažete. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Moguće je da ćete uz pomoć prijatelja ostvariti komunikaciju sa nekim ko vam se dopada. POSAO: I dalje imate problem s nadređenim osobama i autoritetima. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete pomalo promiskuitetni ili generalno nezainteresovani za ozbiljne kombinacije. POSAO: Vaše operativne sposobnosti danas će biti na visokom nivou. ZDRAVLJE: Povreda.

RAK
LJUBAV: Postoji mogućnost da vam se dopadne neko s kim radite ili neko ko ne bi smeo da vam se dopada. POSAO: Razmišljat ćete o promjeni, nalazite se u nestabilnom periodu. ZDRAVLJE: Povrede.

LAV
LJUBAV: Ostvarit ćete nove kontakte, a tako ćete naći više potencijalnih prilika za romansu. POSAO: Mogući problemi onima čiji posao podrazumijeva putovanje. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DJEVICA
LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim svakodnevno dolazite u kontakt, ali možda pre niste primijetili tu osobu. POSAO: Imaćete uspjeha u trgovini ili ćete raditi dva posla. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Šarm pri kontaktu sa osobama suprotnog pola pribaviće vam sjajne prilike za ljubav. POSAO: Izbjegavajte impulsivna ulaganja, pogotovo ako manipulišete tuđim novcem. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: U ovom periodu imate bogatiji društveni život i može vas privući više osoba. POSAO: Moguće su promjene u ovoj sferi, pogotovo ako se bavite preduzetništvom. ZDRAVLJE: Migrena.

STRIJELAC
LJUBAV: Dopašćete se baš onoj osobi koja se vama sviđa. POSAO: Problemi u procesu rada koji će vas omesti. Moguća je tenzija u odnosu sa kolegama i s podređenima. ZDRAVLJE: Nestabilno.

JARAC
LJUBAV: Vrlo je bitno da u ovom periodu nemate velika očekivanja kada je vaš ljubavni život u pitanju. POSAO: Problemi u sferi logistike i u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Opasnost u saobraćaju.

VODOLIJA
LJUBAV: Bićete komunikativniji nego inače, zbog čega ćete imati dobre šanse da doživite nešto pozitivno. POSAO: Moguć manji finansijski dobitak. ZDRAVLJE: Pazite šta konzumirate.

RIBE
LJUBAV: U ovom periodu krasi vas privlačnost koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Svi će biti zaljubljeni u vas. POSAO: Promjene u profesionalnom životu. ZDRAVLJE: Slabije, prenosi “Informer“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više