Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Bik će pokazati koliko je moćan u ljubavi, Blizancima stiže veći priliv novca

OVAN

Posao: Vjerujete previše u neke sardnike i njihova ubeđenja. Kao svaki Ovan, prvo vjerujte sebi, šta god da se desi, sa ili bez novca i zarade. Ljubav: Tražite dobru osobu za život udvoje. Ne volite materijalizam ako nema iskrenih emocija i ljubavi. Zdravlje: Nervoza čini da budete pomalo osjetljivi na sve što vas dotiče.

BIK

Posao: Samo razmišljate o novcu, a o čemu bi inače jedan Bik i razmišljao. Važno je da imate dobru zaradu, jer vas to na dalji rad motiviše. Ljubav: Dan za intimu, strast, zaljubljenost. Otvorite sebe, pokažite koliko ste moćan znak kad je ljubav u pitanju. Zdravlje: Osjetljivi su vam grlo i nos, ali nemojte odmah pomišljati na koronu.

BLIZANCI

Posao: Puno novca vas očekuje danas – imate sreće ili pomoć. Sreću uvijek tražite u sebi što je ujedno i dobro za vas same, a pomoć ćete dobiti vjerovatno od Vage. Ljubav: Manje sreće u ljubavi tokom dana. Izborite se za sebe, teški ste, teško pokazujete emocije. Budite bar duhoviti, raspoloženi za partnera. Zdravlje: Dobro se čuvate i pazite da sebe zaštitite.

RAK

Posao: U velikim kompanijama biće mnogo posla, velika su očekivanja. Ukoliko se ozbiljno bavite poslom, rezultati neće izostati. Ljubav: Škorpija je pravi izbor za vas. Ona je neko ko može da vam pruži stabilnost i sigurnost na koju vi i te kako računate. Zdravlje: Regeneracija organizma je neophodna ukoliko ste bili lošeg zdravlja.

LAV

Posao: Pozivi telefonom vas opterećuju. Često imate saradnike koji su nesposobni ili nedovoljno angažovani i ambiciozni, a to jednom Lavu mnogo smeta. Ljubav: Izaberite osobu koja je blizu vas, koji zna da pokaže emocije i strast. Pokazivanje ljubavi vam prija i čini vas snažnim. Zdravlje: Nervno ste napeti zbog posla.

DJEVICA

Posao: Kolege su ponekad ljubomorne na vas. Gledajte svoja posla, ne osvrćite se na druge, mišljenja i komentare, računajte na to uvek. Ljubav: Plašite se osobe iz znaka Jarca, ne zato što je strašna već zato što je jaka i stabilna i želi da vam pomogne. Prepustite se ljubavi, ne blokirajte sami sebe. Zdravlje: Dobri aspekti daju dobro zdravlje.

VAGA

Posao: Poznanstvo i saradnja su najvažniji za Vagu. Zarada na taj način raste. Volite novac i neće vam biti teško da se angažujete oko bilo kog posla. Ljubav: Upoznat ćete zanimljivog emotivnog partnera. Osoba iz znaka Vodolije možete biti pravi izbor, još ako je umjetnik, muzičar, glumac, slikar… Zdravlje: Vazdušne promjene pomalo čine Vagu razdražljivom.

ŠKORPIJA

Posao: Pokušajte saradnju sa osobom iz znaka Jarca ili Bika. Vratite se na pravi put. Sigurno ćete zaraditi. Ljubav: Vaše pridikovanje previše zamara partnera. Postaje osjetljiv i razdražljiv zbog toga. Mnogo ga nervira takvo ponašanje. Zdravlje: Tanka crijeva su ugrožena.

STRIJELAC

Posao: Dobar dan za Strelčeve koji žele da se upuste u posao koji traži kretanje, putovanje ili saradnju sa veleprodajama. Ljubav: Da li ćete uspjeti u vezi sa jednom Djevicom ili ćete i dalje biti drugovi, to zavisi od vašeg angažovanja. Zdravlje: Dobro se osjećate kao i uvijek.

JARAC

Posao: Privatan posao je pravi izazov za jednog ambicioznog Jarca. Danas imate priliku da se okrenete važnim djelatnostima poput nekretnina, izgradnje, ulaganja u velike komplekse. Ljubav: Probudite se, zatvorili ste se u četiri zida i želite da vam se desi ljubav. Aktivirajte prijatelje i imat ćete lijep dan i neočekivano poznanastvo. Zdravlje: Povišen krvni pritisak zahteva odlazak kod specijaliste.

VODOLIJA

Posao: Volite da radite, ali samo ono što mislite da je vama interesantno i dobro. Nekad ne računate na finansije, a one su ipak važne, razmislite o tome. Ljubav: Kao znak koji voli uvijek nešto novo, danas imate priliku da se upoznate sa jednom osobom koja ceni slobodu i nezavisnost baš kao i vi. Zdravlje: Promena vremena na Vodolije utiče snažno, skloni ste da poremetite bioritam.

RIBE

Posao: Snalazite u poslovima koji traže intuiciju. Nikad vam nije bilo strano da vjerujete i misteriju, nešto nedokučivo, a u poslu je to glavni faktor vašeg uspeha. Ljubav: Ne poznajete sebe dovoljno, posebno da li prepoznajete emociju koja je pred vama. Potrudite se da poslušate osobu koja vam se udvara. Zdravlje: Promjena raspoloženja zbog finansija, prenosi “Lepa i srećna“.

Astrolog Darka Cvetković.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više