Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Bik želi da impresionira osobu koju voli, za Ribu izuzetan dan na poslovnom planu

OvanOVAN: POSAO: Pojavljuju se neki neprijatelji iz senke ili konkurencija koja ne posluje sasvim regularno. Moraćete da se suočite sa problemima.
LJUBAV: Voljena osoba je najviše zabrinuta zbog novca a Vi tražite malo pažnje za sebe. Ako je ne dobijete na toj strani, ko zna…
ZDRAVLJE: Opasnost od povreda glave.


BikBIK: POSAO: Sa lakoćom obavljate sve obaveze koje imate uz pomoć svojih vjernih saradnika. Radite u opuštenoj atmosferi.
LJUBAV: Želite da impresionirate onu koju volite… Uživajte i nemojte se dvoumiti da li da pokažete svoje emocije!
ZDRAVLJE: Vaše zdravstveno stanje ide uzlaznom putanjom.


BlizanciBLIZANCI: POSAO: Današnji dan je dobar da izbjegnete neku kaznu. Povoljni aspekti za saradnju sa inostranstvom.
LJUBAV: Veoma lako osvajate osobu koja Vam se dopala. Neće Vam biti potrebno previše truda, jednostavno ćete “osjetiti” jedno drugo!
ZDRAVLJE: Slušajte svoju intuiciju koja je na zavidnom nivou danas!


RakRAK: Danas ćete osjećati strast i vatru sa ovakvim planetarnim poravnanjem. Ukoliko idete na prvi sastanak, onda ćete oboje shvatiti na prvi pogled da je ovo upravo ono što želite i što vam treba. Takođe, svjesni ste da će to trajati daleko duže od nekoliko nedjelja, ali možda biste to trebali zadržati za sebe bar još neko vrijeme.


LavLAV: POSAO: Saradnja sa starijim i iskusnijim kolegama može samo da Vam godi. Povoljan dan za finansije.
LJUBAV: Riba ili Jarac su prilično nedostupni, ali ne možete da prestanete da mislite o tome šta bi bilo kad bi bilo… Ipak. nema mnogo akcije danas.
ZDRAVLJE: Osjetljive kosti.


DevicaDJEVICA: POSAO: Tokom današnjeg dana nećete dobiti povoljno sudsko rješenje. Iako je možda i nepravedno, jednostavno nema lijepih vijesti za Vas danas.
LJUBAV: Neko od vas dvoje manipuliše ovim drugim i to prilično dobro. Razmislite o tome koja je Vaša uloga.
ZDRAVLJE: Loše osjećate, možda Vam treba bolovanje?


VagaVAGA: POSAO: U radnom okruženju se dešavaju neke čudne stvari. Ako ste primjetili neke neregularnosti, bilo bi dobro da razmislite šta da uradite po tom pitanju.
LJUBAV: Privlačite pažnju gdje god se pojavite. Danas Vam prilaze uglavnom zauzeti.
ZDRAVLJE: Promjenljivo raspoloženje.


ŠkorpijaŠKORPIJA: POSAO: Imaćete sreće danas! Moguće je da ste na neke ljude i zaboravili, a pomoć Vam dolazi baš sa te strane! Dobar dan za umjetnike.
LJUBAV: Idealan dan da uđete u neku novu vezu! Nemojte da se dvoumite, nego preuzmite inicijativu.
ZDRAVLJE: Moguće manje povrede.


StrelacSTRIJELAC: POSAO: Ako se bavite privatnim poslom, ili imate neki izvor zarade “sa strane” danas ćete biti zadovoljni. Novac dolazi preko porodice.
LJUBAV: Prilično ste nestrpljivi da se nešto desi, iako Vi niste uradili bilo šta po tom pitanju. Pokrenite se malo!
ZDRAVLJE: Problemi sa debelim crijevom.


JaracJARAC: POSAO:  Ako su u toku pregovori za neki novi posao, stičete utisak da druga strana nije baš sve karte pokazala. Nećete imati mira dok ne otkrijete o čemu je riječ.
LJUBAV: Povoljan dan za to da konačno upoznate osobu koja Vam se dopada! Danas ćete saznati njeno ime.
ZDRAVLJE: Povišena tijelesna temperatura.


VodolijaVODOLIJA: POSAO: Potrošićete neku sumu novca nepromišljeno, a zatim sledi kajanje. Najbolje bi bilo da ne rizikujete danas!
LJUBAV: Oni koji su u braku, pored partnera nalaze mir. Ako ste slobodni, lutate na sve strane i niko Vam se ne čini dovoljno dobar.
ZDRAVLJE: Skloni ste prehladama.

 


RibeRIBE: POSAO: Izuzetan dan za Vas! Ne samo da ćete potpisati neki važan ugovor, nego već i vidite rezultate posla!
LJUBAV: Danas se sve svodi na komunikaciju. Ako se dovoljno potrudite i iskoristite svoju maštu, nema sumnje da ćete impresionirati onu koju želite!
ZDRAVLJE: Hronična nesanica.

Izvor: astrologija.ba

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više