Life Style

Cijeli februar biće ispunjen čarobnom energijom: Saznajte kako da privučete obilje dok traje moćni Stelijum u Vodoliji

Od kraja januara, pa u cijelom februaru niz planeta ući će u znak Vodolije, uključujući Merkur, Veneru, Jupiter i Saturn.

Zajedno sa ovim planetama, imamo i Sunce u Vodoliji do 19. februara i Mjesec u znaku Vodolije 12. februara.

Kada se više planeta spoji na jednom mjestu nastaje Stelijum, a ovoga puta to se dešava u avanturističkom vazdušnom znaku Zodijaka.

Ukupno 6 planeta biće u Vodoliji, a Stelijumi ukazuju na moćnu energiju na jednom mjestu. To znači da ćemo svu energiju usmjeriti ka jednom aspektu života. Možemo čak postati opsjednuti sa nečim. Ali, ako znamo kako tu energiju da iskoristimo i plivamo u njenoj moći, Stelijum može biti i šansa za otvaranje vrta novih mogućnosti i privlačenje obilja, piše “Lovesensa“.

Pravi je trneutak da se fokusirate na polje života na kojem najviše želite da napredujete ili ubrzate uspjeh. Pošto je Stelijum u Vodoliji, glavne teme biće tehnološki napredak, socijalni programi, humanitarni rad i promjene u našim društvenim strukturama.

Vladar Vodolije je Uran što znači da su moguće velike promjene i iznenadna transformacija, Uran nas u ovom periodu množe podstaći da stvar posmatramo iz drugačijeg ugla. Ova planeta nas budi i sprema nas za suočavanje sa realnošću – pravom istinom.

Vodolija je vazdušni nak pa je moguća sklonost ka avanturama, riziku i novim idejama. Ipak, u ovom Stelijumu očekuje nas i jedna mračna senka, a to je retrogradni Merkur.

Mnoge stvari zbog uticaja retrogradnog merkura biće teško kontrolisati, ali umjesto da trošite energiju i vreme na kontrolu, pokušajte da eksperimentišete, “plivate” u moru promjena i istražujete svoje mogućnosti.

Koji su najvažnijid atumi tokom Stelijuma u znaku Vodolije:

  • 31. januara – Stelijum započinje prelaskom Venere u Vodoliju koja se pridružuje Merkuru, Saturnu i Jupiteru.
  • 11. i 12. februar – Vodeni mladi Mjesec pojačava energije Stelijuma, čineći ga najsnažnijim danom utoku Stelijuma.
  • 25. februar – Venera iz Vodolije prelazi u Ribe, stelijum iz dana u dan postaje sve slabiji.

Kako biste znali u kojem pravcu da usmjerite energiju tokom Stelijuma u Vodoliji, odgovorite na sljedeća pitanja:

  • Kada bih mogao dobiti podsticaj za jedno područje svog života to bi bilo…
  • Moj fokus je bio na… ali želio bih da preusmjerim svoj fokus na…
  • Da imam hrabrosti, ja bih…
  • Ne mogu da promijenim prošlost, ali idući naprijed mogu…
  • Moj problem je… Potencijalni novi način gledanja na to je..

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajte Prihvatam Pročitaj više

bitcoin haberleri uşak escort ilbet yabancı dizi izle