Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

FATALNA OSVETA! Alma je imala seks s tatom njene najbolje drugarice pa završila u bolnici

Ovo je kratka, pa nazovimo je i poučna priča, koja opet nije ni priča nego ispovijest jedne tinejdžerke koja ju je koštala prijateljstva. Naime, Alma nije ni slutila da će njenom prijateljstvu s Eminom, inače njenom najbojom drugaricom, doći kraj… i to kakav kraj

Alma i Emina su najbolje drugarice još od prvih dana osnovne škole, a sada, u Srednjoj ekonomskom školi u Tuzli, pored klupe dijele i novac za užinu i sok, dijelile su i momke, a dijelile su i najveće tajne.

Kao i svake tinejdžerice, i Alma i Emina bile su ljubomorne, ali su to vješto umjele da skrivaju. Alma je prije nekoliko dana prekinula višemjesečnu vezu s svojim momkom, a iza njenih leđa Emina se poslije nastave krila s njim iza škole. Alma nije bila kriva za prekin veze. Njen momak ju je jednostavno prestao voljeti.

Dugo je prošlo… Počele su kružiti priče, u koje Alma nije željela da vjeruje, ali je činjenica da je primjetila promjenu u Emininom ponašanju. Sumnjala je, ali nije željela da sazna istinu, sve do jednog dana…

Emina se na velikom odmoru išunjala iz učionice, a Alma je krenula za njom. Njene sumnje su se obistinile. Emina je bila u zagrljaju Alminog bivšeg momka i to ju je jako pogodilo. Nije željela da pravi scenu, jer nije uopšte ni znala šta bi da kaže i/ili uradi…

Vratila se u učionicu. Ljuta i tužna. Smišljala je kako da se osveti. Kako da svoju najbolju drugaricu kazni i, došla je na ideju da bude nemilosrdna, bez emocija i bez savjesti.

Dugo joj je vremena trebalo, ali njeno flertovanje s Emininim tatom preko SMS poruka i preko Facebooka urodilo je plodom. Nakon par mjeseci ne pričanja s Eminom, njena bivša najbolja drugarica ispred škole čekala je Emininog tatu da je pokupi i da se odu vozati u njegovom velikom džipu.

Nije ušla u njegov automobil jer je zgodan. Nije ni zbog seksa. Nego zbog osvete. Željela je da vidi Eminu kako pati.

U automobilu Alma i Eminin tata nisu mnogo pričali, osim što ju je upozorio da o ovome nikome ni riječi da izgovori.

Seks je bio neprijatan, grub i kratak. Ali je Almina želja da kazni Eminu bila jača i od svake boli.

Kada je stigla kući, na svom Twitter profilu Alma se ‘pohvalila’ sljedećim statusom:

“Kako došlo – tako prošlo. Upravo sam imala seks s tatom jedne moje drugarice i ne žalim. Zaslužila je da pati, kao što sam patila i ja.”

Uslijedili su lajkovi, komentari, osude i pohvale, ali ne i od osobe kojoj je status bio upućen. Nije više mogla čekati. Istuširala se i otišla na spavanje.

Ujutro kada je Alma sjela za kompjuter, ulogovala se na Twitter, uslijedio je šok nad šokovima… Čitajući nove komentare, pročitala je i Eminin komentar koji glasi:

“Glupačo retardirana. Vidjela sam kako te moj stari na stanici čeka i kako ulaziš u njegov auto. Preporučila bih ti da posjetiš doktora, jer unazad dva-tri mjeseca tata i spava u tom autu jer je mama saznala da je fasovao trišu od koje se i sama sada liječi.”

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više