Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Horoskop – ova 3 znaka u proljeće privlače obilje: Zvijezde im donose energiju uspjeha i novac

U proljeće se svi budi, energija je ljepša, sve je svjetlije i pozitivnije, a posebno se sa mirisom prvih cvjetova rađaju i nove ljubavi.

Proljeće nas asocira i na godišnje doba plodnosti i razvoja, a ruska astrološkinja Vasilisa Volodina otkriva koja 3 znaka Zodijaka u proljeće 2021. godine privlače energiju obilja.

Ribe

Drage Ribe, vi ste najemotivniji znak Zodijaka, ali i veliki sanjari koji često imaju sklonost da zalutaju u neke svoje svetove i maštovite iluzije. Ovoga puta, snovi vam donose napredak. Očekuje vas pojačano samopouzdanje i motivacija, a trud koji ulažete svakodnevno vam pokazuje da ste sve bliži ostvarenju željenog. Svaki izazov prihvatate sa lakoćom, a naročitu snagu vam donosi podrška porodice i prijatelja.

Blizanci

Tvrdoglavi, ali vrijedni i talentovani. Blizanci će u proljeće imati sjajne ideje i neće se plašiti da ih predstave i rade na njima. Vrlo ste talentovani, a zvijezde vam u proljeće donose sjajne mogućnosti da iskoristite svoje sposobnosti i kreativnu energiju. Najviše finansijskog uspjeha imaće Blizanci koji se bave nekim kreativnim zanimanjima, ručnim radovima i sopstvenim biznislom, ali veliki uspjeh prati i one koji rade u sferi marketinga i promocija.

Strijelac

Izazite iz svoje zone komfora i više ne odlažete svoja planove, ideje i obaveze. Spremni ste da rizikujete kako biste promenili poslovnu i finansijksu situaciju na bolje. Prihvatanje promjena i odbacivanje strahova od istih donosi vam energiju obilja. Osobine koje vam donose najviše uspjeha u proljeće jesu izdržljivost, fleksibilnost i samopouzdanje. Za vas nema krize i spremni ste da krenete u nove životne pobjede, prenosi “Lovesensa“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više