Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Horoskop – šta nam donosi 28. marta pun Mjesec u Vagi: Rješavaju se stari sukobi i pronalazimo pravu mjeru u ljubavi

Saznajte kakvu nam energiju donosi od 28. marta…

Horoskop – Pun Mjesec nas očekuje u nedelju, 28. marta, kada Sunce u Ovnu formira opoziciju sa Mjesecom u Vagi. Ovo je vrijeme kulminacija i obećanja da će se završiti nešto započeto u periodu mladog Mjeseca.

Ova pojačana lunarna energija donosi snažne emocije, romanse, dramatične prekide veza i promjene koje mijenjaju naše granice i podstiču nas da izađemo iz zone ličnog komfora.

Pun Mjesec ulazi u znak Vage za vrijeme vladavine Ovna. Polaritet Ovan-Vaga je vrlo zanimljiv astrološki spoj. Ovan je hrabar, tvrdoglav i pomalo samoživ, dok je Vaga simbol ljubaznosti, kompromisa i ravnoteže.

Zato će ovaj pun Mjesec imati važnu misiju – motiviše nas da kreiramo balans između zadovoljenja ličnih potreba i uvažavanja drugih, između nezavinsosti i potrebe za vezivanjem.

Pun Mjesec u Vagi fokusira se na jednakost i pravdu, i podstiče nas da svaki odnos stvaramo na autentičan način, sa pravim granicama, ali i razvijenom empatijom i zdravom dozom ljubavi.

U mnogim emotivnim odnosima otkrićemo nešto novo, do sada skriveno i tajanstveno. U vrijeme punog Mjeseca Venera se poravnjva sa Suncem i donosi čarobnu energiju za rešavanje sukoba. Uspjet ćemo da riješimo mnoge odnose iz prošlosti, učit ćemo kako da oprostimo i oslobodimo se toksičnih osjećanja i loših uspomena.

Saturn stvara trigon sa Sjevernim mjesečevim čvorm i usklađuje se sa Suncem i Mjesecom. Ovo je dobar aspekt za razvoj i učenje, ali i za komunikaciju sa autoritetima, šefovima, poslovim partnerima.

Pun Mjesec u Vagi imaće najznačajniji uticaj na Ovna, Raka, Vagu i Jarca, piše “Lovesensa“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više