Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Horoskop za plimu emocija i ljubavne vibracije: Šta nam donosi romantična Venera u Ovnu

Venera, planeta ljubavi je ušla u vatreni, muški znak Ovna! Kroz ovo putovanje po znaku Ovna, ona će imati lijepe i strastvene trenutke, planetarne zagrljaje sa muškim planetama, što obećava dosta interesatnih strastvenih, ali i prijateljskih susreta.

Naročito za pripadnike vatrenih znakova, Ovna, Lava ali i Strijelca, biće do sredine aprila mnogo ljubavnih aktivnosti, izgaranja a pri kraju njenog tranzitiranja kroz ovaj, prvi horoskopski znak i umora, jer teško je pratiti emotivne oscilacije, ostrašćenost i brzinu u akcijama ove, ženske planete, pa igre toplo – hladno, naročito u vrijeme kada bude pravila dobar aspekt sa planetom b u periodu od 5 do 7 aprila, mnoge pripadnike vazdušnih znakova ( Bliznaci, Vage, Vodolije) može otrijezniti, pa će ljubavne odnose ipak pretvoriti u prijateljske, jer je tako lakše držati pod kontrolom sve strasti ženske populacije. Moguća su i neka razočarenja, ali u intelektualnom smislu, pa sve do 12. aprila kada kreće i mlad Mjesec iz znaka Ovna, može biti i strasnih izliva ljubavi, sa vidnom tenzijom i drama trenucima.

Poslije, Venera ide u lijep odnos sa Saturnom, pa će smirenje možda ipak doći u kontaktu sa mudrošću i razumom, ili pak lekcijom da se ništa na brzinu i galamu ne može dobiti, a naročito ne ljubav. Svakako je bitno da u natalnim kartama znamo poziciju naše Venere ali i kuće koja nam počinje u znaku Ovna, jer će ta oblast našeg života biti maksimalno podgrijana, ali i sve planete koje nam se nalaze u znaku Ovna.

Tokom mladog Mjeseca, od ostalih horoskopskih znakova, Djevice će osjetiti plimu emocija te je i moguće da uđu novi emotivni odnos ili osete želju za emotivnom promjenom. Bikovi će svakako biti aktivirani, zbog toga što je Venera vladarka njihovog znaka, pa da postanu uznemireni i neugodno podstaknuti na aktivnost zbog partnerovih želja za promenama, a znamo da oni imaju otpor prema njima.

Rakovi će uticaj Venere osjetiti za vrijeme mladog Mjeseca (11. i 12. aprila), dok Škorpije, Jarčeva i Riba imaju pozitivne vibracije sa ovom vatrenom i furioznom Venerinom energijom, pa oni mogu da poboljšaju i promjene na bolje neke delove svog života.

Bez obzira, uživajte u vatri koju nam budi Venera, pa je pokušajte kanalisati i usmjeriti ovu energiju u one dijelove života koji su vam ohlađeni, piše “Mogu ja to sama“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više