Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Horoskop za sljedeću sedmicu: Astro prognoza od 28. marta do 3. aprila za sve znake Zodijaka – ljubav, posao, zdravlje

Sedmični horoskop od 28. marta do 3. aprila 2021. godine!

OVAN

LJUBAV: Dobra energija pozitivno se odražava na vaše odnose. Pobijedit ćete sve izazove zbog svoje nevjerovatne snage.

POSAO: Pokušavat ćete da obnovite neke stare kontakte koji vam mogu pomoći da napredujete. Mnogi će se osećati preumorno, pa će praviti greške. Pokušajte da se opustite.

ZDRAVLJE: Uradite neki ritual koji vam prija i više se odmarajte.

BIK

LJUBAV: Pojačane emocije i više strasti na polju ljubavi. Slobodna srce očekuju prijatan i romantična iznenađenja. Kvalitet ljubavnih odnosa se poboljšava.

POSAO: Mnoge stvari će vam ići od ruke, ali ako se još više potrudite, očekuje vas značajno unapređenje. Prihvatite sve mogućnosti koje vam mogu pomoći da ostavrite ćljeni cilj.

ZDRAVLJE: Radujte se svakoj pozitivnoj promjeni.

BLIZANCI

LJUBAV: Zabavne aktivnosti, osjećaj slobode i entuzijazam čini da budete izuzetno privlačni i zavodljivi. Otvorite vrata svog srca za ljubav. Ne plašite se da pružite šansu osobi koja vas odavno privlači.

POSAO: Napredovanje u karijeri i finansijska stabilnost. Pametno planirajte i dobro se organizujte ak želite da ubrzate ostvarenje ambicija.

ZDRAVLJE: Izdvojite vrijeme samo za sebe.

RAK

LJUBAV: Bez značajnih promjena. Uživat ćete u samoći i obnavljanju kontakta sa svojom dušom. Potrebno vam je smirite svoje misli i razmislite o svojim željama prije nego što uđete u novu vezu.

POSAO: Što bolje iskoristite priliku koja je pred vama. Imaćete puno posla ove nedjelje, ali sada je trenutak da pokažete svoje znanje i sposobnosti.

ZDRAVLJE: Obratite više pažnje na svoj plan ishrane.

LAV

LJUBAV: Tokom narednih dana vi ćete ući u nešto diskretniju ljubavnu fazu. Osobe koje su u vezi željeće da provode vrijeme kod kuće u miru i partnerovom zagrljaju. Slobodna srca pronalaze pravu strategiju kako da naprave prvi korak i pokažu osjećanja osobi koja im se dopada.

POSAO: Cijela situacija postaće vidno jasnija. Dobijate važne informacije koja vam mogu pomoći da uradite pravu stvar za svoju karijeru. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kom će se razvijati vaši poslovi biće sve stabilniji.

ZDRAVLJE: Osjećaj zadovoljstva i mira.

DJEVICA

LJUBAV: Kako sedmica bude prolazila, imaćete sve bolju komunikaciju sa partnerom. Vaše samopouzdanje je sjajno i pomaže vam da lako upoznajete nove ljude i pronađete osobu sa kojom možete započeti novu vezu.

POSAO: Riješavate sve izazove i nastavljate svoju borbu do kraja, odnosno do konačne pobede. Pozitivne promjene vas motivišu da i dalje napredujete.

ZDRAVLJE: Meditacija vam pomaže da se povežete sa svojim unutrašnjm JA.

VAGA

LJUBAV: Ako ste još sami, malo bolje pogledajte osobe sa kojima poslovno sarađujete. Jedan poziv na kafu mogao bi vam donijeti vrlo lijepo poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji su u vezama uživaće u sitnicama koje donose radost.

POSAO: Napokon ćete dobiti potrebne informacije na osnovu kojih mogu proceniti svoje dalje angažovanje. Očekuju vas lijepe vijesti, kao i podrška kolega i porodice.

ZDRAVLJE: Više boravite u prirodi.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Osećate se divno u društvu voljene osobe. Neki će obnoviti bliskost koju već dugo nisu osjetili. Moguće su lijepe zajedničke aktivnosti poput romantičnog izleta u prirodi. Slobodne Škorpije sada optimističnije i sa više vere gledaju na ljubav.

POSAO: Dobit ćete nove smjernice kako da ostavrite uspjeh. Pozitivna transformacija čini da se osjećate dobro u svojoj koži i nemate blokadu kada je riječ o novim idejama.

ZDRAVLJE: Više se fizički aktivirajte.

STRIJELAC

LJUBAV: Moguće je da ćete idealizovati voljenu osobu pripisujući joj osobine koje u realnosti nema ili ćete tražiti nemoguće. Uprkos ovakvim sklonostima, bićete sretni i voljeni.

POSAO: Pažljivo isplanirajte svoje aktivnosti na poslu. Moguća su kašnjenja i problemi sa rokovima. Zatražite pomoć kolega kojima verujete.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoju energiju.

JARAC

LJUBAV: Zbog povećane aktivnosti na polju karijere zapostavićete privatni život. Razgovarajte sa partnerom iskreno i otvoreno, jer to je jedini način da rešite izazove.

POSAO: Svesni ste svojih sposobnosti i znate kako da ih iskoristite, ali nemojte upasti u zamku vlastitog ega. Budite mirni i spokojni, jer sve ide po planu.

ZDRAVLJE: Više uživajte u životu.

VODOLIJA

LJUBAV: Nepovoljana atmosfera na polju ljubavi učiniće da se distancirate od partnera. Slobodne Vodolije sklone su površnim vezama, jer još uvijek nisu spremne da se riješe prošlosti.

POSAO: Imate nevjerovatnu snagu da postigente ono što želite. Ne brinite, sve što se događa možete da iskontrolišete i okrenete u svoju korist.

ZDRAVLJE: Muzika vam može pomoći da se više opustite.

RIBE

LJUBAV: Očekuje vas distanca i hladnoća u ljubavi. Željet ćete više vremena da provedete sami, ali partner će to primijetiti. Ako otvoreno ne razgovarate o svojim osjećanjima, vaše ponašanje može izazvati još veću udaljenost.

POSAO: Nakon što ste postavili dobre temelje, nastavićete graditi kulu uspjeha. Mnogi će se ovih dana vrlo aktivno angažovati na polju karijere. Imaćete puno posla, ali i dovoljno energije. Dobro se orgaizujte.

ZDRAVLJE: Budite optimističniji, prenosi “Lovesensa

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više