Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

ISPOVIJEST: “Bila sam šefova seksualna igračka”

Ispovijest djevojke koja se zaljubila u pogrešnog muškarca vam prenosimo u cijelosti.

“U svojim kasnim dvadesetim godinama već sam bila razvedena. Muž mi je bio nasilnik i trebalo mi je više godina da prebolim sve što mi se događalo sa njim. Nakon razvoda, kada sam se preselila, konačno sam počela da dolazim sebi. Nisam imala djece, imala sam sjajan posao – ukratko, bila sam nezavisna i srećna žena.A, onda sam “pala”. Ja sam očigledno jedna od onih koji osuđuju druge za njihove postupke, a onda to isto ponovo u sopstvenom životu. Imala sam aferu sa oženjenim muškarcem.

Čovjek sa kojim sam se spetljala bio je moj šef i već je imao dosta iskustva u varanju svoje žene. Nije mi pričao kako je zaljubljen u mene, niti mi obećavao kule i gradove, nije me čak ni izvodio.

Sve što se ikada između nas dogodilo, bilo je u njegovoj kancelariji, gdje smo gotovo svaki dan imali seks. Pozvao bi me, zaključao vrata, a ja bih kao opijena, skidala sve sa sebe.

Vremenom sam se zaljubila. Kada sam shvatila da je on meni sve, a ja njemu samo seksualna igračka, napustila sam posao i prekinula svaki kontakt.

Poslije sam čula kako je sebi “našao” novu “igračku”, a mene potpuno zaboravio. Nikada neću sebi oprostiti taj svoj “izlet!”, ispričala je ona.

 

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više