Fresh Press portal
Life Style

Japanski horoskop: Ljude rođene u ovim godinama očekuje velika sreća do kraja ljeta

Horoskop

Osobe koje su rođene u ovim godinama pripadaju znaku Voda u japanskoj astrologiji! Baš njih očekuje velika sreća do kraja ljeta…

Horokop za broj 1 – VODA, ljude rođene u godinama: 1936, 1945, 1954, 1963, 1972, 1981, 1990, 1999, 2008. i 2017. godine.

Japanska astrologija ima devet brojeva, a svaki od njih predstavlja jedan horoskopski znak. Vaš horoskopski znak ćete naći prema godini rođenja. Međutim, astrološka godina počinje 3. februara i završava 2. februara naredne godine.

Za osobe rođene u broju 1 ovo će biti godina promjenljive sreće, ali je ljeto dobro doba godina za vas. Ne pokušavajte da mijenjate okolnosti i sredinu u kojoj radite, umjesto toga pomozite drugima da se prilagode novim uslovima i naći ćete novi smisao. Strpljenje je riječ koju treba sebi da ponavljate svakog dana do jeseni, jer je to formula vašeg uspjeha.

Osobine BROJA 1

Prilagodljivi su, društveni i neopterećuju ljude. U mladosti su promjeljive sreće, kao zreli se stabilizuju. Vode brigu o porodici, omiljeni su i strpljivi. Slažu se sa brojevima; 7, 6, 4 i 3.

Avgust je vaš mjesec, prilagodite se okolnostima i biće uspjeha!

Možda ćete sresti osobu svog života, a susret će se desiti uz pomoć rodbine ili prijatelja.

U avgustu će sreća za vas bukvalno sijati kao avgustovsko sunce. Uspijevat ćete u svemu, vaša popularnost će rasti među ljudima. Pazite da se ne ponesete uspjesima i delite radost sa drugima. Moguća su unaprijeđenja,dobar kontakt sa nadređenima, a možda ćete promijeniti posao.

Posao:

Okolnosti su drugačije od očekivanih, ali ako se naviknete na novo okruženje imat ćete uspjeha.

Zdravlje:

U široj porodici će biti promjena, vjenčanja ili razvodi. Morate izbjegavati stres i uzbuđenja.

Ljubav:

Oni koji nisu u vezi ili braku upoznaće nekog. Oni koji su u dugoj vezi donijeće odluku. Budite pošteni prema partneru i donesite odluku.

Stanovanje.

Avgust je odličan period na polju nekretnina, selidbu, kupovinu ili prodaju.

Dobri pravci:

Dobar pravac za vas je jugoistok gdje ćete sakupiti energiju ili na sjeveru gdje ćete steći nova poznanstva, pišu “Novosti“.

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više