Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Jeziva ispovijest bivše nimfomanke: Spavala sam sa 10 muškaraca dnevno i nije mi bilo dosta

Sail Colada podijelila je s jednim britanskim medijem svoju životnu priču. Bila je ovisnica i to o seksu, ali kako kaže, na vrijeme se spasila…

“U svakom trenutku imala sam pet muškaraca koje sam mogla pozvati na seks. Ali to mi nije bilo dosta. Tražila sam još. To što sam bila dobra u krevetu, zapravo je bila moja najjača osobina. Tada sam se osjećala vrijednom”, objašnjava Sail.

S 19 godina već je spavala s 40-ak muškaraca, a njezin način života vodio ju je u propast. Bila je dva puta na abortusu, imala je i nekoliko ozbiljnih zdravstvenih problema.

“Skoro 13 godina živjela sam u jednom vrlo mračnom svijetu iz kojeg nikako nisam znala kako da izađem.”

Sail je izgubila nevinost sa 13 godina i odmah je ostala trudna. Dijete je rodila sa 14, a tri godine kasnije bila je majka već dvoje djece.

“Tad sam se osjećala jako usamljena i tražila sam pažnju. Kad nisam imala intimne odnose, osjećala sam se jako usamljeno. Poslije sam imala problema s koncentracijom i na poslu. Često sam spavala s kolegama.”

U 30. je konačno potražila pomoć i prihvatila – celibat.

“Ponosna sam na sebe. Program koji sam prošla pomogao mi je da prepoznam znakove i samu sebe spriječim da se ne nađem u paklu”, zaključila je sad već bivša ovisnica, prenosi Avaz.ba.

PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više