Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Lavove očekuje platonska ljubav, dok Rakove i Blizance očekuje neočekivano! Spremite se

OVAN
LJUBAV: Ušli ste u mirnije vode kada su u pitanju odnosi, više nećete trpeti zbog neželjenih promjena. POSAO: Bićete previše usmjereni na posao i opterećeni brigama, prije svega u vezi sa novcem. ZDRAVLJE: Osjetljivo.

BIK
LJUBAV: Moguće je da doživite aferu sa nekim iz kruga prijatelja ili da ostvarite nedefinisan odnos sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Mogući su administrativni problemi. ZDRAVLJE: Upala bešike.

BLIZANCI
LJUBAV: Moguća tajna ljubav ili tajna simpatija. POSAO: Uspjeh onima koji se bave kreativnim radom bilo koje vrste, zabavom i lepotom uopšte. ZDRAVLJE: Potrebna vam je detoksikacija.

RAK
LJUBAV: Bićete još emotivniji nego inače, zbog toga će vam biti teško da budete zadovoljni jer će vam raspoloženja varirati. POSAO: Bez promjena u oblasti posla. ZDRAVLJE: Slabije.

LAV
LJUBAV: U ovom periodu je moguće da doživite platonsku ljubav ili ljubav na daljinu. POSAO: Teškoće u partnerskom poslu i mogući manji pravni problemi. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

DJEVICA
LJUBAV: Prekid u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada dovešće do zastoja u ovoj sferi. POSAO: Moguće je da ćete imati logističkih ili administrativnih problema. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Bićete društveni, zbog čega ćete sigurno ostvariti nove kontakte, ali i moralno ćete trpjeti zbog nekih izbora. POSAO: Moguće je da ćete imati problema u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Loše.

ŠKORPION
LJUBAV: Izabrana osoba će biti dobro raspoložena i zainteresovana za ljubav, zbog čega ćete imati prilike da uživate. POSAO: Imaćete prilike da radite nešto što vam se dopada. ZDRAVLJE: Dobro.

STRIJELAC
LJUBAV: Trenutno ste u periodu u kome imate problema u ljubavnom životu, ali taj period će već sutra biti iza vas. POSAO: Problem sa podređenima i zastoj u procesu rada. ZDRAVLJE: Infekcije.

JARAC
LJUBAV: Iako ćete imati prilika, ljubav će vam izmicati, što će vas silno frustrirati. POSAO: Bićete elokventniji nego inače, a to će biti nešto što će vam pomoći u poslu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VODOLIJA
LJUBAV: Nećete imati dobrih prilika ili ćete se dopasti nekome ko je dosta stariji od vas ili ne baš vaš tip osobe. POSAO: Ako očekujete priliv novca, morat ćete da se strpite. ZDRAVLJE: Grlobolja.

RIBE
LJUBAV: Imaćete dobre prilike, pogotovo ako se povežete sa ljudima preko socijalnih mreža. POSAO: Uspjeh u svemu što ima veze sa obrazovanjem. ZDRAVLJE: Blaža alergija, piše “Informer“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više