Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Ljubavna astro analiza za Maj – Šta mogu u ljubavi da očekuju Ovan, Bik i Blizanci

Ovan: Početak mjeseca će biti uobičajen kada je u pitanju vaš ljubavni život. Boravak Jupitera u vašoj petoj kući bi mogao donijeti sreću u vaš ljubavni život koji će od polovine mjeseca cvjetati. Probudiće se neki osjećaj nježnosti između vas i partnera te ćete željeti provoditi što je moguće više vremena zajedno.

Venera će takođe imati pozitivan uticaj na vaš ljubavni život što će posebno osjetiti oni pripadnici ovog znaka koji su u braku. Vaše razumijevanje će tada biti mnogo veće i lakše ćete se slagati sa svojim partnerom. Uspješno ćete rješavati sve probleme koji se budu javili u vašem bračnom životu.

Bićete otvoreni u razgovoru sa partnerom što će uticati na jačanje povjerenja između vas i vašeg supružnika.
Bik: Početak mjeseca će biti veoma povoljan kada je u pitanju vaš ljubavni život. Zbog uticaja Venere, planete ljubavi, zajedno sa Merkurom i Suncem u vašoj petoj kući i Jupiterom u vašoj devetoj kući, ljubavi i privlačnosti sa partnerom neće nedostajati.

Neki ljubavni problemi bi se mogli pojaviti sredinom mjeseca, ali zahvaljujući dobroj komunikaciji sa partnerom moći ćete sa lakoćom sve da riješite. Oni pripadnici ovog znaka koji su u braku bi mogli imati poteškoća sa partnerom jer bi mogli sumnjati da partner nešto krije od vas.

Ovo bi moglo stvoriti velike probleme u vašem bračnom životu, zato je potrebno da otvoreno razgovarate i pokušate riješiti problem. Blizanci: Na početku mjeseca vaša veza bi se mogla naći na klimavim nogama, ali uz malo strpljenja i razumijevanja ćete uspjeti izgladiti stvari.

Polovinom mjeseca doći će do poboljšanja odnosa u vašoj vezi pa ćete vi i vaš partner provoditi više vremena zajedno. Vaša veza će ostati jaka i uspjećete vratiti onu nježnost koju ste imali prije. Možete planirati neko putovanje sa vašim partnerom koje bi moglo imati veoma povoljan uticaj na vas i vaš odnos. Samo ako se budete dovoljn o trudili moći ćete imati vezu kakvu želite i o kakvoj sanjate,piše Infpult

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više