Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

LJUBAVNI HOROSKOP: Rak u strahu po pitanju veze, Lavu slijedi neslaganje sa partnerom

OvanOVAN: Sudeći po položaju zvezda, veza će danas biti burna i puna turbulencija. Višak strasti i ljubavi će učiniti da vaš partner i vi odlutate i izgubite dodir sa realnošću. Ovo može imati pozitivne, ali isto tako i negativne efekte. Vodite računa da posledice ne budu trajne.


BikBIK: Trenutni položaj planeta vam donosi jaka i duboka osećanja prema partneru. Ako i druga strana bude u istom raspoloženju kao i vi, sve će biti u najboljem redu. Ukoliko bude suprotno, vi biste mogli biti povređeni. Nemojte shvatati ovo suviše lično. Trenutno vam emocije nisu na istim talasnim dužinama. Sutra će sve biti bolje.


,BlizanciBLIZANCI: Danas možete sve što poželite. Ako idete na prvi sastanak, očekujte uspešne rezultate. Ako pak, imate partnera, razgovor koji imate da obavite teći će bez problema i to u vašu korist. Vi ste prosto neodoljivi i retko ko može da ostane ravnodušan prema vašem šarmu. Iskoristite to!


RakRAK: Trenutni položaj zvezda donosi vam strah po pitanju veze. Vi se plašite da ćete izgubiti osobu do koje vam je stalo i samim tim ne možete da se opustite. Pokušajte da stvari posmatrate malo vedrije. U suprotnom i vaš partner i vi ćete osetiti nezadovoljstvo i neprijatnost.


LavLAV: Danas ćete imati problem jer se nećete nikako slagati sa svojim partnerom. Postoji nešto u vazduhu što će otežavati situaciju. Vi ste čudno raspoloženi i niko neće moći da vas razume. Nemojte praviti veliki problem od ovoga. Problem je privremen i prilično nerealan, tako da će sutra sve biti bolje.


DevicaDJEVICA: Kada je u pitanju ljubavni život, vas je vrlo teško razumeti danas. Emocije se smenjuju veoma brzo i verovatno ćete više puta promeniti mišljenje o trenutnoj situaciji. Danas zbog toga nemojte donositi nikakve važne odluke, već se opustite i sačekajte neki dan kada ćete biti pribraniji.


VagaVAGA: Danas postoji šansa da imate hramoničan dan sa partnerom sudeći po položaju zvezda. Dan je idealan za duge šetnje, nežne poljupce i razgovore o zajedničkoj budućnosti. Ukoliko budete imali problema na poslu, ne dozvolite da vas to spreči da se posvetite svom partneru.


ŠkorpijaŠKORPIJA: Danas ćete biti čudno raspoloženi i verovatno želeti da veći deo dan provedete sami. Pokušajte da svom partneru objasnite kako se osećate, kako ne biste napravili dodatne probleme. Niko ne može da čita vaše misli. Morate biti jasni i određeni.


StrelacSTRIJELAC: Vi imate ciljeve koje želite da ostvarite, ali nemojte druge opterećivati time, naročito ako ne dele vaše mišljenje. Sebičnost će vas samo odvojiti od partnera. Pokušajte da budete kolegijalni. Zvezde vam savetuju da se prizemljite i saslušate svog partnera.


JaracJARAC: Planete vam donose prilično uzbudljivo veče. Uživaćete u sitnicama kao što je ukusna hrana ili šetnja pored reke sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, postoji šansa da upoznate neku osobu koja će vam izazvati leptiriće u stomaku. Nemojte bezglavo srljati kako ne biste bili povređeni.


VodolijaVODOLIJA: Danas ćete menjati mišljenje na svakih pola sata, a možda i češće od toga. Planete vam donose izuzetno ćudljivo raspoloženje i ponašanje, a vaš partner neće znati kako da se izbori sa time. Ukoliko ste slobodni i treba da idete na sastanak, odložite ga za neki dan kada će vam raspoloženje biti opuštenije i pozitivnije.


RibeRIBE: Planete vam danas donose povoljan dan za sastanke. Ukoliko idete da se vidite sa nekim ko vam se dopada, sve će ići glatko i po planu. Jedino morate da povedete računa da ne budete previše hladni. Druga strana bi to mogla protumačiti kao nezainteresovanost. Slobodno pokažite da se u vama kriju emocije i jaka strast.

PRATITE NAS PUTEM FACEBOOK I TWITTER PROFILA

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više