Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Luda zaljubljenost i čarolija – Kome se život mijenja iz korijena!?

Prije spajanja Venere i Neptuna u subotu 13. marta je mlad Mjesec u Ribama na 23°. Anđeo koji vlada pentadom od 20. do 25. stepena Ribe je HAIJEL, planetarne prirode Mjesec – Merkur. On se izražava kao božanski ratnik i pomaže nam da se povežemo sa planetom Zemljom. Budite otvoreni da čujete riječi ili rečenice koje će vas inspirisati i promijeniti vam život.

Ovaj Anđeo ima Merkura u svojoj planetarnoj prirodi, kao prenosioca važne poruke. Zato se sjetite da sam na početku napisala da u ovoj nedelji treba da ste tihi, kako bi čuli riječi koje vam mogu promijeniti život iz korijena!

Posebno će Bikovi biti srećni, jer će Venera u nedjelju 14. marta, poslije mladog Mjeseca stići do Neptuna. Venera je čarobna u znaku Riba i vrlo sretna. Njen susret sa Neptunom će nekome donijeti ispiraciju da napravi novo umjetničko djelo, a neko drugi će se ludo zaljubiti.

Vage će takođe osjetiti ovu čaroliju, koja će ih oraspoložiti. Vage vole poklone i pažnju i zato je ovo pravi trenutak da ih obradujete. Kao što sam gore napisala do kraja života imaćemo još nekoliko puta priliku da budemo svjedoci spajanja Venere i Neptuna u znaku Ribe. Još samo nekoliko puta, a onda će proći puno godina da ove dvije planete budu zajedno u znaku Ribe.

Zato je savjet da živite punim plućima i volite sebe. Da veličate sebe i budete zahvalni za sve što ste do sada postigli!

Ovo je nedjelja u kojoj treba da počnetne da meditirate ako do sada to niste praktikovali. Treba da uvedete neku spiritualnu praksu i radite energetske vježbe. Nekome će inspiracija dolaziti kada uzme četkicu u ruke i igra se bojama na platnu. Kod nekoga se svijet mašte i inspiracije otvara kada krene da zapisuje svoje misli. Nekoga će inspirisati lagana muzika i šetnja pored rijeke.

Svako od nas najbolje zna šta mu prija i samo treba da prati taj lagani osjećaj u svom tijelu i nikada neće pogriješiti, piše “Profesionalna astrologija“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više