Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Maj donosi ljubav iz bajke za ova 3 horoskopska znaka: Saznajte da li vas očekuje susret sa srodnom dušom!

Maj je mjesec u kojem će se probuditi sanjiva Venera, planeta koja ima najveći uticaj na naš ljubavni život. Očekuje nas senzualnost, ljubav, estetika i elokvencija. Ovo je doba godina kada se sve budi, daje krila i novu energiju. Period u kojem se rađaju neke nove emocije, a procvijetaju i divne ljubavi.

Maj donosi najveći ljubavni uspjeh za ova 3 horoskopska znaka:

Bik

Vi ste glavna zvijezda u maju, jer Sunce boravi u vašem znaku. ovo je srećan i povoljan mjesec za vas, a nećete imati problem da ostavrite mnoge svoje ciljeve. Dobar aspekt Venere i Sunca daje vam samopouzdanje, a Jupiter poboljšava vaše polje prijateljstva i ljubavi.

Mars vam donosi savršenu komunikaciju, pa oni koji su u romantičnim vezama uspjet će da riješe mnoge stare nesporazume. Sa druge strane, slobodni Bikovi su avanturisti, teže promenama, pa je moguće da ćete na nekom putovanju ili novom krugu prijatelja sresti osobu koja vam može pomjeriti tlo pod nogama.

Škorpija

Maj vam donosi izrazito nježan i strastven ljubavni život. Položaj planea vam pomaže da tragate za pravom ljubavi, a Merkur olakšava komunikaciju sa partnerom. Usamljeni će biti podstaknuti da uđu u ljubavnu vezi i imaće viša samopouzdanja nego ikada.

Škorpije koje su u dugoj vezi počinju da poboljšavaju svoj odnos i trude se da više pažnje posvete partneru. Sada vam je ljubav centar Univerzuma, a moguće je i obnavljanje starih strasti.

Djevica

Tokom cijelog mjeseca ljubav sa partnerom biće topla i nježna. Osjećat ćete se kaod a ste na početku veze. Uspijevate da pronađete balans između karijere i ljubavi. Bićete inovativni i puni iznenađenja, što posebno pozitivno utiče na parove koji su u dužoj vezi.

Slobodne Djevice Mars i Venera podstiču da odvažno pristupe novoj ljubavi. Sada mnogo lakše otvarate svoje srce, pokazujete emocije i svoju nježniju stranu. Moguće je da ćete iznenada sresti osobu koja može biti baš vaša prava ljubav, srodna duša. Slušajte intuiciju, prenosi “Lovesensa“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više